Hvordan bruger andre tapet?

Mangler du inspiration til at vælge tapet, eller er du blot nysgerrig på, hvordan andre har indrettet med tapet?

Hos Tapethuset er vi helt vilde med tapet og boligindretning, og vi vil gerne være med til at gøre din indretning endnu mere personlig. Derfor har vi lavet denne side, hvor du kan samle inspiration og se, hvordan andre har valgt at bruge tapetet i deres indretning. Se med her på siden, hvor vi løbende viser nogle af vores kunders resultater


 

Julie Marie, indehaver af Mossroom.dk

Mønstret tapet i stuen

Julie har tapetseret en enkelt væg i stuen, hvilket understreger hendes personlige indretning uden at dominere udtrykket. Det blomstrede tapet fra engelske Morris og Co., skaber en livlig væg med eksklusive undertoner.

 
 
 

Køb tapetet Archive fra Morris og Co. her

 

Palmer i entréen

I entréen har Julie tapetseret alle vægge med et tapet med grønne palmer og rosa baggrund. Tapetet fra engelske Cole & Son giver et fantastisk førstehåndsindtryk, når man træder ind i lejligheden. Den rosa baggrund giver rummet et feminint og roligt udtryk, mens bladene sørger for at give rummet liv og spil på væggene.

 
 
 
 

Køb tapetet Palm Leaves fra Cole & Son her

 


 

Line, Aarhus

Tropisk jungle i entréen

Er du nervøs for at bringe mørke farver eller mønstrede tapeter indenfor? Line fra Aarhus har tapetseret en enkelt væg i et mørkegrønt tapet med eksotiske dyr og planter. 

Mange er nervøse for at bruge mørke farver på vægge og større overflader. Tapetserer du på en enkelt væg, kan du sagtens bruge mørke nuancer, uden at det gør, at rummet synes mindre eller føles mere kompakt. Ofte bringer mørke farver et eksklusivt udtryk med sig, som giver rummet en hyggelig atmosfære. 

 
 
 
 

Køb tapetet Savuti fra Cole & Son her. Fås i flere nuancer

 


 

Stine, Aarhus

Balloner på børneværelset

Er du i tvivl om, hvordan du kan gøre børneværelset ekstra hyggeligt og indbydende? Gør som Stine og beklæd væggene med eventyrlige figurer og søde motiver.

Vi har et stort udvalg af børnetapeter, som du kan se lige her. Her kan du finde både pige- og drengefarver og helt neutrale nuancer.

Når du indretter børneværelset med tapet på væggene, giver væggene ekstra liv til værelset og giver barnet noget sjovt og underholdende at kigge på. Tapetet er fra danske Tapetcompagniet's børnekollektion Jack'n Rose Junior og fås i nogle fantastiske farver.

 
 
 
 

Køb tapetet Air Ballons fra Tapetcompagniet her

 


 

Anne, indehaver af bloggen Blogliv

Bløde bølger i stuen

Anne har indrettet sin åbne stue med et tapetseret endevæg. Tapetet med bløde bølger, skildpadder og forskellige hvaler giver en fantastisk atmosfære i stuen. Væggen komplimenterer Annes personlige stil og passer helt perfekt ind i hendes skandinaviske indretning. Nuancerne er grålige, hvilket giver et overordnet roligt udtryk - samtidig med at det bringer liv og hyggelig stemning.

 

Når man vælger neutrale toner på tapetet, er det nemt at kombinere med andre farver og nuancer. Tapetet er fra engelske Cole & Son's kollektion Whimsical, og fås i forskellige nuancer. 

 
 
 
 
 

Relaterede artikler

Valg af tapet

Blive klogere på de forskellige tapettyper, så du kan vælge det helt rigtige tapet til dit rum. 

Hvordan sætter man tapet op?

Er du nybegynder i tapetopsætning, eller er det et stykke tid siden du sidst har sat tapet op? I denne artikel guider vi dig igennem processen.

Reparation af tapet

Tapet er svært at reparere, eftersom der oftest er mønsterforskydninger og farveforskelle i tapetet. Det kan dog godt lade sig gøre, hvis man ikke nødvendigvis forventer, at tapetet bliver lige så smukt som før. I denne artikel guider vi dig igennem hvordan du kan reparere dit tapet.

Inspiration til tapet i stuen, soveværelset og børneværelset

Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge tapet i din indretning? I denne artikel kan du inspiration til hvordan du kan bruge tapet i stuen, soveværelset og børneværelset.

DIY-projekter med selvklæbende folie

Du kan bruge selvklæbende folie til diverse DIY-projekter. Eksempelvis til at opfriske din ridsede computer, dekorere dine kedelige skabslåger, reoler, hylder, æsker mm. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor du kan bruge folie.

Se hvordan tapet kan ændre dine rum

Har du også svært ved at forestille dig, hvordan dit hjem vil se ud med tapet eller maling i forskellige farver? Læs mere om visualisering og se eksempler på brug af tapet og maling i dette indlæg. 

Hvad er mønsterforskydning?

Før du begynder at opsætte tapet, er det vigtigt at kontrollere, hvilken slags mønsterjustering tapetet har.

Her forklarer vi, hvordan man opsætter tapet med lige, tilfældig og forskudt mønster.