Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Verdenskort til væg

Hos Tapethuset har vi mange forskellige varianter og størrelser af tapeter og billeder med verdenskort til væggen, så du kan finde lige nøjagtig det kort, som passer hjem til dig og din personlige stil. Væk din eventyrlystne side og dekorer dine vægge med hele verden. Kortene giver en fantastisk stemning og understreger din personlige stil i hjemmet. Vi har de helt klassiske verdenskort i klare farver, som vi kender dem fra folkeskolens geografitimer, vi har vi verdenskort i brændte retro farver og verdenskort i blå-lilla nuancer, så der er noget for enhver smag. Mange af kortene er med landenavne, så du både kan krydse af, der hvor du har været eller der hvor du drømmer om at rejse hen, og lære alle landenes navne og deres placering. Et verdenskort har en beroligende effekt over sig, uden at det nogensinde bliver kedeligt. Næsten alle mennesker finder det både fascinerende og tilfredsstillende at overskue hele verden, som man gør med et verdenskort.

Ved at bruge et af de dekorative og underholdende verdenskort, som tapet på en af dine vægge, skaber du en hyggelig stemning og et unikt rum med wauw-effekt! Uanset hvilket verdenskort tapet du vælger, bliver resultatet en væg, der oser af eventyrlyst og som kan studeres i timevis.

Ønsker du andre former for dekorative tapeter, kan du desuden tage et kig på vores store udvalg af forskellige typer fototapeter.  

 


  • ,- kr. - ,- kr.
152 Map of the world

152 Map of the world

699,- kr.

152 Map of the World

152 Map of the World

699,- kr.

153 The world

153 The world

699,- kr.

1Wall Deco W2P-KIDSMAP-001

1Wall Deco W2P-KIDSMAP-001

499,- kr.

623 The world

623 The world

399,- kr.

624 Map of the world

624 Map of the world

399,- kr.

Tilbud
Tilbud
Bluemap-007

Bluemap-007

999,- kr. 799,- kr.

Danmarkskort 186 x 265 cm.

Danmarkskort 186 x 265 cm.

2.295,- kr.

Fototapet British Empire

Fototapet British Empire

1.319,- kr.

Fototapet Concrete World

Fototapet Concrete World

2.349,- kr.

Fototapet Mix Map

Fototapet Mix Map

895,- kr.

Komar fototapet 4-050

Komar fototapet 4-050

498,- kr.

Tapethusets Aarhuskort

Tapethusets Aarhuskort

1.199,- kr.

Tapethusets Aarhuskort Sort/Hvid

Tapethusets Aarhuskort Sort/Hvid

1.199,- kr.

Tapethusets Danmarkskort

Tapethusets Danmarkskort

999,- kr.

Verdenskort 186 x 113 cm special.

Verdenskort 186 x 113 cm special.

1.899,- kr.

Verdenskort 232,5 x 141 cm special.

Verdenskort 232,5 x 141 cm special.

2.199,- kr.

Verdenskort 279 x 170 cm special.

Verdenskort 279 x 170 cm special.

2.599,- kr.

Verdenskort Oldmap 186 x 123 cm

Verdenskort Oldmap 186 x 123 cm

1.899,- kr.

Fototapet med et verdenskort i retrofarver, som hænger på en væg over et spisebord.

Verdenskort Oldmap 232,5 x 153,5 cm.

2.199,- kr.

Verdenskort Oldmap 279 x 184 cm

Verdenskort Oldmap 279 x 184 cm

2.599,- kr.

W2PL-bluemap-007

W2PL-bluemap-007

499,- kr.

W4PL-bluemap-007

W4PL-bluemap-007

699,- kr.

Tilbud
Z Collage Map

Z Collage Map

699,- kr. 499,- kr.

Viser 1 til 24 af 24 (1 sider)

Danmarkskort på specialmål

Som noget helt nyt, har vi nu muligheden for at tilbyde detaljerede fototapeter med personlige danmarkskort på specialmål. Det personlige kort vil være i de originale klare blå-grønne farver, som vi kender dem fra geografitimerne i folkeskolen. Nu kan du vælge af at få din yndlingsdel af Danmark i lige netop de mål du ønsker, så det passer præcis til din indretning. Er du vaskeægte jyde, fynbo eller sjællænder, så kan du nu få personlige kort over Jylland, Fyn eller Sjælland – eller hvilken som del af Danmark. Fototapet er i non-woven kvalitet, som betyder at tapetlimen påføres direkte på væggen, hvorefter tapetet sættes op. Det er en let opsætning, hvor alle kan være med.

Det vil dog ikke være muligt at få et detaljeret kort over bestemte byer.

Ring til os på 86167300 eller skriv en mail til info@tapethuset.dk for information og bestilling af personlige danmarkskort på specialmål.

 

Store verdenskort

Står du og mangler et stort verdenskort, der kan pryde en hel væg? Intet problem, for her hos Tapethuset har vi dekorative fototapeter med verdenskort i mange forskellige størrelser. Vores største verdenskort måler fascinerende 366x524cm og fås i flere forskellige varianter med forskellige farver. Der er både det klassiske verdenskort i klare farver og verdenskort i brændte farver med retro-look.

Et stort verdenskort er meget betagende og vil med garanti vække opsigt og opfordre til samtale. De store verdenskort er meget detaljerede og naturalistiske, man kan både se lande, større byer og verdenshavene. De store kort leveres i 8 dele, for at gøre opsætningen lettere.

 

Danmarkskort til væggen

Er du mere til det nationale eller ønsker du bare at forbedre dine geografiske færdigheder? Med et fototapet med et detaljeret Danmarkskort, kan du både dekorere dit hjem og samtidig forbedre din geografi. Danmarkskortet er de velkendte originale klare farver, som giver også tilføjer din indretning et retro touch. Fototapetet eller fotostaten, som det også kaldes, består af fire baner tapet i non-woven kvalitet. Det betyder at tapetlimen påføres direkte på væggen, for at gøre opsætningen lettere. Se vores store detaljerede Danmarkskort.  

 

Retro verdenskort

Er din stil mere nedtonet, dæmpet eller retro? Så kan du med fordel kigge nærmere på vores gammeldags verdenskort. Verdenskortene i autentiske brændte farver, giver din indretning et retro look. De æstetiske kort tilfører rummet liv, uden at være alt for dominerende, da farverne er relativt dæmpede. Selvom kortene er i brændte farver og ser gammeldags ud, så er de stadig opdaterede med landene og landenavne. Hos Tapethuset har vi retro verdenskort i flere forskellige størrelser og varianter, så du kan finde netop den størrelse og udgave, der passer til dig og din væg.

Fototapet med verdenskort

Et tapet med verdenskort kan være sjovt og lærende for både små og store. Der er altid noget at studere eller at tale om, så et verdenskort giver altid anledning til at blive studeret og opfordrer til samtale. For børn, er det lettere at forstå hvordan verden hænger sammen, når man kan studere landenes placering i forhold til hinanden. Med et tapet med verdenskort får du altså meget mere end bare et tapet. Du får også rig mulighed for sjov, leg og læring! Vil du gerne glæde dine børn på en anden måde end lige med et verdenskort-tapet, har vi desuden et stort udvalg af fototapeter til børneværelset.

Gør dit verdenskort særligt unikt og sæt et flag eller anden form for afmærkning ved de destinationer, du og din familie har besøgt. På denne måde gør I jeres væg personlig og det giver anledning til at snakke om de gode rejser I har haft, samt planlægning af nye. Med denne personliggørelse af dit verdenskort kan børnene desuden nemmere være med indover beslutningen om, hvilket land I skal besøge næste gang. Ønsker du andre former for dekorative tapeter, kan du desuden tage et kig på vores store udvalg af forskellige typer fototapeter.  

 

Vi har også et verdenskort med en smart whiteboard-effekt, som gør at du kan skrive og viske ud på kortet. Der medfølger en let udviskelig tusch, så du kan gå i gang med det samme. Markér lande eller byer, hvor du har været eller hvor du planlægger at rejse hen, og giv dit kort en personlig historie.
Kortet måler 64x96cm og kan stort set passe ind alle steder. Se vores verdenskort med whiteboard-effekt

 

Når du handler hos Tapethuset, tilbyder vi gratis fragt til alle danske adresser ved køb over 499,-