Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

Verdenskort

Verdenskort tapet og fotostat i forskellige udtryk

Med et verdenskort tapet eller fotostat kan du pryde rummet på en anderledes måde og dermed bryde normaliteten indenfor tapet. Ved at bruge et verdenskort, som tapet på en af dine vægge, skaber du en hyggelig stemning og et unikt rum med wauw-effekt! Hos Tapethuset.dk har vi et stort udvalg af fotostat og tapet med verdenskort, så du kan få det tapet, der passer til lige netop din personlige stil. Uanset hvilket verdenskort tapet du vælger, bliver resultatet en væg, der oser af raffinement og eventyrlyst.

 

Gør dit verdenskort særligt unikt og sæt et flag eller anden form for afmærkning ved de destinationer, du og din familie har besøgt. På denne måde gør I jeres væg personlig og det giver anledning til at snakke om de gode rejser I har haft, samt planlægning af nye. Med denne personliggørelse af dit verdenskort tapet kan børnene desuden nemmere være med indover beslutningen om, hvilket land I skal besøge næste gang. Ønsker du andre former for dekorative tapeter, kan du desuden tage et kig på vores store udvalg af forskellige typer fototapeter.  

 

Viser 1 til 24 af 24 (1 sider)

 

 

Verdenskort i forskellige stile og farver

Vi sælger flere forskellige verdenskort i retro stil, der er perfekte til dig, som ønsker et mere farvedæmpet verdenskort i hjemmet. Derudover har vi et stort udvalg af både anderledes verdenskort og verdenskort som de fleste kender dem. Ønsker du et tapet med Danmarkskortet, kan du naturligvis også købe sådan et her på siden! Vores Danmarkskort tapet er et non-woven tapet, der er nemt at sætte op, idet tapetlimen påføres direkte på væggen. Desuden skaber det en helt unik nationalfølelse i hjemmet og passer særligt godt ind i et hjem med retro-stil.  

 

Sjov og læring med et verdenskort tapet

Et tapet med verdenskort kan være sjovt og lærende for både små og store. Har du vennerne på besøg til spisning, kan du passende lave en sjov leg og kæmpe med dine venner om, hvem der ved mest omkring lande og byer i hele verden. Eller har I blot en diskussion omkring, hvilket land der ligger hvor eller lignende, gør verdenskort tapetet det yderst nemt og lynhurtigt at afgøre, hvem der har ret. Med et tapet med verdenskort får du altså meget mere end bare et tapet. Du får også rig mulighed for sjov, leg og læring!

 

Har du børn i familien kan du også løbende bruge tapetet på en legende og lærerig måde, så dine børn lærer landenes placering og navne m.m. Fortæl dem eventuelt samtidig historier, der knytter sig til lande, som du har et personligt bånd til eller som du ved noget særligt faktuelt omkring. Det gør det nemmere for børnene at huske landende og det klæder dem dermed bedre på til geografitimerne i skolen. Vil du gerne glæde dine børn på en anden måde end lige med et verdenskort tapet, har vi desuden et stort udvalg af fototapeter til børneværelset.