Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Kork Tapet

 

 

Kork er en af de helt store trends i den moderne boligindretning og det kan skabe et særligt unikt udtryk i dit hjem. Korktapet kan være med til at give kontrast til det lyse skandinaviske hjem, og dermed tilføre den moderne boligindretning et kreativt og anderledes touch. Kork er et rent naturmateriale, og det er derfor en bæredygtig måde at give dine vægge nyt liv på.

 

Korktapetet fås i to forskellige kvaliteter. Vores Gravel korktapet har en fin overflade, imens vores Grit korktapet er mere groft i udtrykket. Begge tapeter har en non-woven bagside, der gør, at det er nemmere at sætte op. Dette skyldes, at klisteret påføres væggen frem for tapetet og er dermed lettere at håndtere.

 

Udover vores korktapeter har vi desuden et rigtig fint iPad-sleeve i kork, der passer til de fleste iPads og har en overfladebehandling, så det er resistent overfor fedtede fingre. Yderligere har vi en fodbold i 100% kork – her får du en miljøvenlig og solid bold, der aldrig punkterer!


  • ,- kr. - ,- kr.
Tilbud
Tilbud
Fodbold i 100% kork

Fodbold i 100% kork

1.000,- kr. 500,- kr.

Tilbud
Tilbud
iPad-sleeve i kork

iPad-sleeve i kork

1.000,- kr. 500,- kr.

Tapet Fin Kork

Tapet Fin Kork

1.499,- kr.

Tapet Grov Kork

Tapet Grov Kork

1.499,- kr.

Tapet Verdi Kork

Tapet Verdi Kork

1.385,- kr.

Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

Korktapetets mange fordele i rummet

Ikke nok med at korktapetet giver en naturlig og stilfuld vægbeklædning, så giver det også rummet en god akustisk isolering. Har du derfor en meget lydt lejlighed, kan et kork tapet sætte en dæmper på lydene fra hjemmets yderligere rum og dermed tilføre det pågældende rum en mere afslappet atmosfære. Desuden gør tapetet, at væggene virker varmere, samtidig med at det forbedrer interiørets mikroklima.

 

Kork tapetet er forbehandlet med et vokslag, der beskytter korken mod snavs og vand. Det kræver derfor ingen yderligere behandling efter montering. Hvis du alligevel efter et stykke tid ønsker en ekstra imprægnering af din korkvæg, kan du give overfladen en omgang flydende bivoks, der er tilgængelig på mange byggemarkeder. Korktapet er modstandsdygtig overfor vejrpåvirkninger og det er nemt at rengøre. Du behøver blot at benytte varmt vand med opvaskemiddel – det er både nemt og billigt!

 

Tapethusets producent af kork tapet

Det korktapet, der forhandles hos Tapethuset.dk, kommer fra en leverandør i Portugal og er produceret i 100% bæredygtigt materiale. Kork stammer fra korktræer og disse skrælles for kork, hvorefter korken vokser ud igen. Derfor kan der produceres materialer i kork, uden det nogensinde bliver nødvendigt at fælde et træ.

 

Portugal er det land i verden, der producerer mest kork. Den producent, som vi hos Tapethuset får vores kork fra, har siden 1900-tallet produceret kork af højeste kvalitet og med stor respekt for naturen. Når du køber vores korktapet er du derfor sikret et bæredygtigt højkvalitetsprodukt! Søger du ikke tapet i kork, kan du med fordel tage et kig på vores mange andre tapeter fra kendte og kvalitetsrige brands.