Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

Kork

Kork er en af de helt store trends i moderne indretning. Med kork kan du skabe et helt unik look i dit hjem. Kork tapet kan være med til at give kontrast til det lyse skandinaviske hjem, og give det sidste touch til et moderne hjem. Kork er et bæredygtig materiale og fås i to forskellige kvaliteter. Gravel og Grit. Uanset hvilken af de to kork kvaliteter du vælger, er du sikker på at give dit hjem et retro og moderne look. 

Vi har også et fedt iPad-sleeve i kork og en fodbold af 100 procent kork. Begge dele noget du helt sikkert ikke ser hver dag!

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

 

Den kort tapet vi forhandler hos Tapethuset stammer fra en leverandør i Portugal. Udover at kork materialer er super moderne at have i sit hjem, er den kork vi får fra vores producent også bæredygtigt materiale. Kork stammer fra korktræer. Træerne skrælles for kork, hvorefter at korken vokser ud igen. Derfor kan der laves materialer i kork, uden at man nogensinde fælder et træ.

Portugal er det land i verden der producerer mest kork. Producenten som Tapethuset får sin kork fra, har siden starten af 1900-tallet produceret kork af højeste kvalitet, samtidig med at man har fokuseret på bærdygtighed i produktionen og har haft stor respekt for naturen. Du er derfor sikret kork af højeste kvalitet, når du køber vores produkter.

Vi har også andet retrotapet end det i kork

Udover vores tapet i kork, har vi også mange andre retrotapeter i vores sortiment. Så er du på udkig efter at skabe et retro look i dit hjem, har vi lidt for enhver smag. Er du i tvivl om hvordan vores tapet i kork, eller en anden tapet, helt nøjagtigt ser ud i virkeligheden, er du meget velkommen til at besøge vores showroom der ligger i Aarhus Nord.