Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Selvklæbende Folie

Herunder er vores store udvalg af selvklæbende folier! De findes med en kæmpe variation i farver og mønstre, der nemt kan klæbe til enhver glat overflade. Folierne kan derfor bruges til at pynte hjemmet eller ejendele op, f.eks. kedelige skabslåger, reoler, hylder. Folien kan endda bruges til at skifte farven på en computer eller mobiltelefon, hvis den klassiske sorte eller hvide farve er blevet for kedelig. Der er nærmest ingen begrænsninger for denne superfolie - hvis du har en forældet overflade, der skal have nyt liv, er det hurtigt og billigt med disse selvklæbende folier. Samtidig er folien også nem at fjerne igen uden risiko for at skade overfladen, den klistres på. Se alle vores ensfarvede folier her.

Udover de farvede folier, har vi også adskillige matterende folier, der kan klistres på vinduet for at gøre det mat og derfor gøre det umuligt at se gennem. Folien tillader stadig lys at komme igennem, så indendørsmiljøet ikke bliver forværret. Den matterende folie er nem at klistre på vinduer i f.eks. badeværelset, så man kan sikre sig mod nysgerrige og tilfældige blikke. Folien kan også bruges til glasset i brusenichen eller til andre lignende formål. Den klæber nemt og effektivt, og derfor er det en fremragende løsning til hjemmet.

Hvis du ønsker større motiver til f.eks. vægge eller døre, har vi et stort udvalg af fototapeter, der er nemme at klistre op og nemt giver liv til en hel væg med ét stort, unikt motiv.

Dekorative folier
Ensfarvede folier
Matteret folie
Natur folier