Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Mærker

Her finder du en oversigt over de mærker af fototapeter, vi forhandler hos Tapethuset. Mulighederne med fototapet er mange. Om du er til det mere simple udtryk, eller ønsker at gå all in på naturmotiver, så har vi det helt rette fototapet til dig. 

Creative Collage
1Wall
Komar
Wizard+Genius
VW Official

Fototapet kan gøre meget for et rum. Det kan bruges på mange måder, og alt afhængigt om du ønsker et simpelt og raffineret udtryk eller det lidt vildere udtryk, så er der helt sikkert lige netop det fototapet, du ønsker dig i blandt vores udvalg. Fototapet fås i mange forskellige varianter og mønstre. Du kan både få fototapet, som skal skabe ét stort motiv, lidt ligesom et kæmpe maleri, eller du kan få fototapet, som består af mindre motiver, som så sammensættes på samme måde som et almindeligt tapet. 

Fototapet til børneværelset

Fototapet er et oplagt valg til børneværelset. Mærket 'Komar' har indgået et samarbejde med Disney, og valgmulighederne indenfor diverse Disney-helte og prinsesser er derfor næsten uendelige. Igen kan du her få både store motiver, som sammensættes række for række, eller du kan få de mindre motiver, som ligesom almindeligt tapet samles mere tilfældigt. Giv dit barns værelse en kæmpe opløftning med fototapeter fra Tapethuset.