Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Savsmuldstapet

Savsmuldstapet

Savsmuldstapet, også kendt som Erfurt Rauhfaser eller Lenco Rutex, er en gammel kending. Savsmuldstapet er tapet med pålimet groft eller fint savsmuld, hvilket giver en nopret overflade. Den er blandt de foretrukne tapeter i såvel Danmark som hele Europa, da den er utrolig nem at sætte op, den forbliver pæn, når man maler den over og så er det en utrolig billig løsning for at få struktur på eksisterende vægge.  

Denne tapettype kan anvendes på både gips, beton, puds og lignende, og er derfor særdeles brugbar. Den kan anvendes til at reparere de fleste slags vægge, selv hvis de er meget beskadigede. Savsmuldstapet kan ligeledes dække over små ujævnheder og mindske revnedannelser. Resultatet bliver en flot væg, der både har et elegant og rustikt look, takket være den attraktive struktur alle savsmuldstapeter har.

Moderne tapet af savsmuld er fri for PVC og sundhedsskadelige opløsningsmidler, og er derfor ofte velegnet til allergikere. Dertil hjælper savsmuldstapet væggen med at ånde og forblive nogenlunde tør. Samtidig er tapetet nemt at arbejde med og giver væggen dybde, som gør den lidt mere spændende at kigge på frem for en helt glat væg.

Hvis du vil læse mere om savsmuldstapet og dets brug, kan du læse mere på siden om tapetsering med savsmuldstapet.


  • ,- kr. - ,- kr.
Extra Savsmuldstapet Lenco Rutex

Extra Savsmuldstapet Lenco Rutex

159,- kr.

Fin Savsmuldstapet Erfurt Rauhfaser Sprint

Fin Savsmuldstapet Erfurt Rauhfaser Sprint

139,- kr.

Grov Savsmuldstapet Erfurt Rauhfaser 80

Grov Savsmuldstapet Erfurt Rauhfaser 80

179,- kr.

Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)

Savsmuldstapet med fin, ekstra eller grov struktur

Hos Tapethuset har vi tre forskellige slags savsmuldstapet med hver deres strukturtype:

  • Fin
  • Ekstra
  • Grov

Hvilken strukturtype du skal vælge afhænger af din individuelle smag og stil. Med en medium grovhed får du en flot dekorativ effekt på dine vægge, der giver rummet struktur og varme. Hvis du vælger den finere tapet eller den helt grove udgave, så enten mindskes eller forstærkes denne effekt.

Uanset om du vælger den helt grove, den mindre grove eller den fine variant, så er savsmuldstapetet ekstremt slidstærkt, god til at dække revner og kan males adskillige gange. Vores savsmuldstapet er i højeste kvalitet, og du er derfor sikret en ensartet struktur i savsmuldstapetet hver gang.

Sidder du med spørgsmål til vores udvalg af savsmuldstapet, kan du altid kontakte vores kundeservice for gode råd til tapetsering eller professionel vejledning til valg af savsmuldstapet med den rette struktur. Hos Tapethuset får du hurtig levering og tilfredshedsgaranti, men ønsker du at se tapetet, før du køber det, så er du meget velkommen til at besøge vores store showroom i Aarhus Nord.