Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Smukke tapeter til enhver smag

 

Hos Tapethuset forhandler vi tapeter fra mange forskellige brands, som kommer fra flere forskellige steder i verden. Vi har derfor tapeter til enhver smag, så du har størst mulig chance for at finde det eller de tapeter, der passer til lige netop dit hjem. Tapeternes designs spænder bredt, så uanset om du er til minimalistiske og nedtonede tapeter eller nogle der er mere farverige og sprudlende, så har vi uden tvivl noget til enhver smag! Tapeterne skal være med til at skabe et unikt og hyggeligt hjem i en stil, der passer dig. Derfor er det vigtigt, at du finder det helt rigtige design og ikke går på kompromis med din stil og dine forventninger. 

 

Et af vores mest populære danske tapetmærker er Ferm LIVING, der laver tapeter i smukke skandinaviske designs. Ferm LIVING tapet har et yderst fint grafisk udtryk, der passer perfekt ind i den nordiske boligindretning.

 

Eijffinger tapet er et af vores andre populære tapetbrands, som er kendte for deres nytænkende måde at skabe tapeter på. Tapeternes stil rammer bredt og der ses derfor alt fra retro til klassisk stil. Eijffinger tapet giver dig desuden rigtig mange forskellige sammensætningsmuligheder, så du kan sætte et helt unikt og personligt præg på dit hjem.

 

 

1838
Arte
Borås
Casamance
Christian Lacroix
Cole & Son
Designers Guild
Eijffinger tapet
Élitis
Engblad & Co.
GALERIE
Graham & Brown
Harald Glööckler
Harlequin
Klimatec Vægbeklædning
Matthew Williamson
Morris & Co.
NLXL
Osborne & Little
Piet Hein Eek
Prestigious
Ralph Lauren
Sandberg
Sanderson
Scion
Smarter Surfaces
Tapetcompagniet
Zoffany

Danmarks største tapetbutik og -showroom

Hos Tapethuset har vi Danmarks største butik og showroom beliggende på Katrinebjergvej 93A i Århus. Det store areal giver os den unikke mulighed, at udvælge en stor del af de brands, som vi mener, leverer de smukkeste tapeter til stadigt overkommelige priser. Vi har mange forskellige mærker og får hele tiden nye kollektioner hjem, så der løbende er nye tapeter i butikken og her på vores webshop. Vi stræber efter at have en bred vifte af brands, som alle formår at levere noget meget forskelligt og enestående. Derfor har vi tapeter til enhver smag og til alle hjemmets rum og vægge.

 

I butikken står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige tapeter til priser, der passer dig. Vi guider dig igennem vores talrige muligheder, så vi er sikre på, at du får det helt rigtige tapet med dig. Skal du selv hjem og prøve kræfter med tapetsering, guider vi dig naturligvis også heri, så du opnår de bedst mulige resultater.

 

Her på siden kan du vælge at kigge mærmere på vores mange tapeter ved at klikke dig igennem vores forskellige tapetbrands. Søger du ikke efter et specifikt brand, men blot et bestemt tapetdesign, kan du vælge tapeter ud fra lige netop de kriterier, som du har og søger efter. Så hvad end du ønsker tapet til børneværelset, tapeter med mursten og beton eller noget helt tredje, så kan du nemt og hurtigt lave en indsnævring af de ellers utallige valgmuligheder.

 

Finder du stadig ikke det, du søger, er du altid mere end velkommen til at henvende dig til os på enten telefon, e-mail eller nede i butikken. Søger du ellers andre informationer om Tapethuset, kan du med fordel tage et online smugkig i vores tapetbutik og showroom, hvor du også kan finde nærmere informationer om os.