Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

Murstenstapet og betontapet

Murstenstapet og betontapet har for alvor vundet indtog i de danske hjem. Tapeter med mursten og beton har den egenskab, at de skaber en helt unik stemning og samtidigt har et meget rent og simpelt udseende. Tapeterne kan derfor også passe ind i mange forskellige rum, alt efter hvilken stemning man ønsker at skabe. Hos Tapethuset har vi derfor murstenstapet og betontapet i mange forskellige afskygninger og designs. Vi har samlet dem alle her, så du nemt kan finde det murstenstapet eller betontapet der passer ind i dit hjem. Finder du ikke lige det du leder efter her på siden, så er du altid velkommen til at kontakte os, eller besøge vores showroom i Aarhus Nord. 

Viser 1 til 40 af 85 (3 sider)

Vær kreativ med murstenstapet og betontapet

Det er let at være kreativ med murstenstapet og betontapet. Mange tapetserer en enkelt væg med betontapet for at skabe et råt look på en endevæg, mens andre fx bruger murstenstapet på en væg til at skabe det rustikke look i deres lejlighed, så tankerne bliver ledt i retningen af de fede New Yorker lejligheder. Det er kun fantasien der sætter grænserne for hvordan man bruger denne type tapet.

Alternativer til murstenstapet og betontapet

Hvis ikke det lige skal være murstenstapet eller betontapet man ønsker på sine vægge, men man gerne vil bringe naturen ind i sit hjem, så har vi også gode alternativer hos Tapethuset. Det kunne være vores trætapet der ligesom murstenstapet og betontapet har det rustikke udtryk. Det kunne også være vores korktapet. Kork er en af nutidens store trends, og derfor kan vores korktapet være et godt alternativ til murstenstapet og betontapet, hvis man ønsker at skabe et moderne hjem. Skal udtrykket være en smule mere blødt, så har vi også tapeter med blomster og blade. Blomstertapet skaber ikke en ligeså rå stemning som murstenstapet og betontapet, men derimod kan disse tapet skabe en hygge og en varme i dit hjem, samtidig med at du får naturen bragt ind i dit hjem.