Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

Blog

Kan man reparere tapet?
Hvordan reparerer man tapet? Tapet er faktisk som udgangspunkt ikke til at reparere på, hvis først skaden er sket. Der er som oftest mønsterforskydninger og farveforskelle i tapeten der gør det meget svært at reparere, så resultatet bliver som før. Det kan dog godt lade sig gøre, hvis man ikke nødvendigvis forventer at tapetet bliver lige så smukt som før. Det kræver, at man har en rest af tapetet til at ligge!    Sådan reparerer du dit tapet Det er vigtigt at bruge afdækningspapir, s&arin..
Hvordan fjerner man tapet?
Hvordan fjerner man tapet? Tapet fra Tapethuset kan være en smuk udsmykning til din væg, men ønsker du et nyt tapet til din væg, eller vil du gerne have tapeten ned inden du maler din væg, så er der nogle råd der kan være gode at benytte sig af. Tapethuset har lavet en simpel guide til hvordan du, kan fjerne dit tapet.         Sådan fjerner du nemmest dit tapet!   Inden du starter - Afdæk gulvet Inden du går i gang med at fjerne dit gamle tapet, anbefaler vi, at du dækker dit gulv. Det ka..
Hvordan sætter man tapet op?
  Hvordan sætter man tapet op?         Tapetseringen Hvordan er det nu lige man sætter sit nye tapet op? Før du bestiller dit nye tapet, kan det være en god ide, at måle rummet op, så du ved hvor meget tapet du cirka skal bruge. De fleste ruller måler 53 centimeter i bredden og 10 meter i længden, men det er altid en god ide at tjekke specifikationerne for det ønskede tapet. Vær opmærksom på at mønstrede tapeter ofte kræver lidt forskydning fra bane til bane. Dette er anf&osla..
Valg af tapet
Hvordan vælger man tapet? Når man vælger tapet, er det selvfølgelig vigtigst, at man finder et tapet man kan lide. Tapet skal fungere som et dekorativt element i din indretning. Det er dog altid en god ide, at kende til de praktiske fordele og ulemper ved de forskellige typer tapet. Skal dit tapet være slidstærkt og vaskbart? Bliver det udsat for fedt eller fugt? Kommer det til at sidde beskyttet og tørt? Når kravene til tapetet er fastlagt, er der kun tilbage at vælge blandt de mange designs. Vi har udarbejdet en guide, så du nemt..
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)