Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Blog

Hvordan bruger andre tapet?

Er du nysgerrig på hvordan andre bruger tapet i indretningen? Eller mangler du inspiration til hvordan du kan bruge tapet hjemme hos dig? Se med jer, hvor vi jævnligt poster billeder af nogle af vores kunders færdige resultater - og find inspiration til at give dit eget hjem endnu mere personlighed.

 

Tapet inspiration
Brug tapet i din indretning - Få inspiration til hele hjemmet her  Tapet er noget af det hotteste indenfor boligindretning i dag. Flere og flere vælger at gøre deres hjem unikke ved at tapetsere enkelte vægge eller hele rum. Der findes et hav af forskellige tapeter, som hver især kan bidrage med noget helt specielt i rummet. Det kan virke som et stort skridt at tage, når man vælger at tapetsere for første gang. Hertil er det vigtigt at tilføje: Tapet kan fjernes eller skiftes ud. Det er ikke et endegyldigt valg. Moden skifter og en..
Opsætning og valg af savsmuldstapet
Hvorfor skal man vælge savsmuldstapet? Savsmuldstapet er specielt fremstillet til overmaling, og kan anvendes som beklædning på beton, puds, gipsplader mm. Savsmuldstapet er nok en af de mest velkendte og foretrukne former for tapeter og er derfor at finde i rigtig mange danske hjem. Grunden til at savsmuldstapet er en god løsning skyldes at: Det er nemt at arbejde med Det er nemt at male over og man kan derfor ændre farven på væggen jævnligt Det er en god løsning, hvis væggen er dårlig i stand Tapetet giver din bolig e..
Mønstret tapet
Tosset med tapet Det er en dansk tradition at gøre meget ud af vores hjem, når det kommer til indretningen. Mange familier bruger meget tid i hjemmet og derfor er det vigtigt, at vi også føler os hjemme i vores indretning. En af de mest populære måder, hvorpå man kan sætte sit eget præg på indretningen er med tapeter. Tapet er enestående til at skabe stemning i boligen og det kan gøre noget ved et rum, som hverken maling eller møbler kan. Mønster tapet Tapet med mønster har for alvor vundet sit i..
Blomstret tapet
Tapet er populært  Flere og flere vælger at pifte indretningen op med tapet, da det kan være med til at ændre udtrykket i et rum, få små rum til at synes større, understrege ens personlige stil og være en super god kontrast til et meget lyst rum. Tapet kan bruges i mange forskellige sammenhænge og kan både passe ind i soveværelset, stuen eller gangen. Beklæd væggen med et mønster Mønstret tapet bliver mere og mere populært i de danske hjem.  Selv blomstret tapet, som har været ..
Kan man reparere tapet?
Hvordan reparerer man tapet? Tapet er faktisk som udgangspunkt ikke til at reparere på, hvis først skaden er sket. Der er som oftest mønsterforskydninger og farveforskelle i tapeten der gør det meget svært at reparere, så resultatet bliver som før. Det kan dog godt lade sig gøre, hvis man ikke nødvendigvis forventer at tapetet bliver lige så smukt som før. Det kræver, at man har en rest af tapetet til at ligge!        Sådan reparerer du dit tapet Det er vigtigt at bruge afdækni..
Hvordan fjerner man tapet?
Hvordan fjerner man tapet? Står du og skal fjerne gammelt tapet fra dine vægge? Læs denne guide, hvor vi både beskriver proceduren samt hvilket værktøj du skal bruge. Det kan være du har overtaget en bolig, hvor der sidder flere lag af gammelt tapet eller måske trænger du bare til forandring. Ofte kan man faktisk tapetsere oven på det gamle tapet, det kræver dog at tapetet sidder godt fast, at overfladen er af papir og at overfladen er jævn. Uanset hvorfor du skal have fjernet tapet, kan du læse denne simple gu..
Hvordan tapetserer man?
Få gode råd til opsætning af tapet lige her Hvordan er det nu lige man sætter sit nye tapet op? Før du bestiller dit nye tapet, kan det være en god ide, at måle rummet op, så du ved hvor meget tapet du cirka skal bruge. De fleste ruller måler 53 centimeter i bredden og 10 meter i længden, men det er altid en god ide at tjekke specifikationerne for det ønskede tapet. Vær opmærksom på at mønstrede tapeter ofte kræver lidt forskydning fra bane til bane. Dette er anført som mønsterfors..
Valg af tapet
Hvordan vælger man tapet? Når man vælger tapet er der flere forskellige parametre man bør overveje. Selve designet og udseende skal vælges ud fra hvilket udtryk man ønsker i sit hjem. Tapet kan sagtens fungere som det bærende element i indretningen, hvis man eksempelvis vælger et dominerende tapet eller tapetserer alle vægge i rummet. Tapet kan også understøtte ens indretning og fungere om et dekorativt element, ved eksempelvis at man vælger et mere neutralt tapet eller kun tapetserer en eller to vægge. Øn..
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)