Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Se hvordan tapet kan ændre dine rum
Se hvordan tapet kan ændre dine rum Det kan være svært at forestille sig, hvordan et rum vil se ud, hvis man maler en væg eller to - eller sætter tapet op. Designer Lisbet Gertz tilbyder vejledning og sparring, hvis du har brug for hjælp til at indrette dit hjem med farver og mønstre. I de følgende eksempler vises, hvordan maling og tapet kan ændre stil og stemning i et rum.     Funktionel æstetik En lidt kedelig TV-væg kan nemt transformeres til en en mindre botanisk oase ved at tilføre tapet..
DIY-projekter med selvklæbende folie
DIY-projekter med selvklæbende folie Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge selvklæbende folie til dit næste DIY-projekt? Hos Tapethuset elsker vi at pynte hjemmet op med DIY-projekter, da det giver et helt unikt og personligt præg. Ligeledes er det altid hyggeligt at kunne fordybe sig i mindre projekter i fritiden. Mulighederne er uendelige, og derfor har vi lavet dette indlæg, hvor du kan blive inspireret til, hvordan du kan bruge selvklæbende folie i din indretning. Vi vil løbende komme med nye DIY-projekter.   Se..
Hvordan bruger andre tapet?

Er du nysgerrig på hvordan andre bruger tapet i indretningen? Eller mangler du inspiration til hvordan du kan bruge tapet hjemme hos dig? Se med jer, hvor vi jævnligt poster billeder af nogle af vores kunders færdige resultater - og find inspiration til at give dit eget hjem endnu mere personlighed.

 

Få inspiration til børneværelset

Står du og skal indrette børneværelset og mangler inspiration til hvordan og hvorledes? Se med her, hvor vi giver vores bud på nogle af tidens smukkeste børnetapeter. Skab et unikt univers på dit barns værelse, som indbyder til timevis af leg og underholdning. 

 

Tapet inspiration
Tapet inspiration  Tapet er noget af det hotteste indenfor boligindretning i dag. Flere og flere vælger at gøre deres hjem unikke ved at tapetsere enkelte vægge eller hele rum. Der findes et hav af forskellige tapeter, som hver især kan bidrage med noget helt specielt i rummet. Det kan virke som et stort skridt at tage, når man vælger at tapetsere for første gang. Hertil er det vigtigt at tilføje: Tapet kan fjernes eller skiftes ud. Det er ikke et endegyldigt valg. Moden skifter, og ens egen smag skifter. Tapet behøver heller ..
Opsætning og valg af savsmuldstapet
Hvorfor skal man vælge savsmuldstapet? Savsmuldstapet er specielt fremstillet til overmaling, og kan anvendes som beklædning på beton, puds, gipsplader mm. Savsmuldstapet er nok en af de mest velkendte og foretrukne former for tapet og er derfor at finde i rigtig mange danske hjem. Grunden til, at savsmuldstapet er en god løsning, skyldes at: Det er nemt at arbejde med Det er nemt at male over, og man kan derfor ændre farven på væggen jævnligt Det er en god løsning, hvis væggen er dårlig i stand Tapetet giver din bo..
Mønstret tapet
Tosset med tapet Det er en dansk tradition at gøre meget ud af vores hjem, når det kommer til indretningen. Mange familier bruger meget tid i hjemmet, og derfor er det vigtigt, at vi også føler os hjemme i vores indretning. En af de mest populære måder, hvorpå man kan sætte sit eget præg på indretningen er med tapeter. Tapet er enestående til at skabe stemning i boligen, og det kan gøre noget ved et rum, som hverken maling eller møbler kan. Mønstret tapet Tapet med mønster har for alvor vunde..
Blomstret tapet
Blomstret Tapet   Tapet er populært  Flere og flere vælger at pifte indretningen op med tapet, da det kan være med til at ændre udtrykket i et rum, få små rum til at synes større, understrege ens personlige stil og være en super god kontrast til et meget lyst rum. Tapet kan bruges i mange forskellige sammenhænge og kan både passe ind i soveværelset, stuen eller gangen.   Beklæd væggen med et mønster Mønstret tapet bliver mere og mere populært i de danske hjem.  Selv ..
Kan man reparere tapet?
      Hvordan reparerer man tapet?   Indholdsfortegnelse:  Sådan reparerer du dit tapet  Sådan lapper du savsmuldstapet  Tapet er faktisk, som udgangspunkt, ikke til at reparere på, hvis først skaden er sket. Der er som oftest mønsterforskydninger og farveforskelle i tapetet, der gør det meget svært at reparere, så resultatet bliver som før.   Det kan dog godt lade sig gøre, hvis man ikke nødvendigvis forventer, at tapetet bliver lige så smukt som f&os..
Hvordan fjerner man tapet?
Hvordan fjerner man tapet? Står du og skal fjerne gammelt tapet fra dine vægge? Læs denne guide, hvor vi både beskriver proceduren samt hvilket værktøj du skal bruge. Det kan være du har overtaget en bolig, hvor der sidder flere lag af gammelt tapet eller måske trænger du bare til forandring. Ofte kan man faktisk tapetsere oven på det gamle tapet, det kræver dog at tapetet sidder godt fast, at overfladen er af papir og at overfladen er jævn. Uanset hvorfor du skal have fjernet tapet, kan du læse denne simple gu..
Hvordan tapetserer man?
Få gode råd til opsætning af tapet lige her Hvordan er det nu lige man sætter sit nye tapet op? Før du bestiller dit nye tapet, kan det være en god ide, at måle rummet op, så du ved hvor meget tapet du cirka skal bruge. De fleste ruller måler 53 centimeter i bredden og 10 meter i længden, men det er altid en god ide at tjekke specifikationerne for det ønskede tapet. Vær opmærksom på at mønstrede tapeter ofte kræver lidt forskydning fra bane til bane. Dette er anført som mønsterfors..
Valg af tapet
Hvordan vælger man tapet? Når man vælger tapet er der flere forskellige parametre man bør overveje. Selve designet og udseende skal vælges ud fra hvilket udtryk man ønsker i sit hjem. Tapet kan sagtens fungere som det bærende element i indretningen, hvis man eksempelvis vælger et dominerende tapet eller tapetserer alle vægge i rummet. Tapet kan også understøtte ens indretning og fungere om et dekorativt element, ved eksempelvis at man vælger et mere neutralt tapet eller kun tapetserer en eller to vægge. Øn..
Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)