Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

Børnetapet

Børnetapet skaber magiske universer

Børnetapet kan skabe unikke og magiske universer på dit barns værelse. Børnetapet er altid et spændende og hyggeligt indslag på børneværelset. De mange sjove og bedårende motiver underholder barnet hver eneste dag, og det derfor vigtigt at bruge tid på at finde det helt rigtige tapet til barnets værelset. 

Hos Tapethuset har vi et bredt udvalg af både morsomt og indbydende børnetapet. Vi forhandler tryllebindende børnetapet i mange forskellige mønstre og farver, der vil passe til enhver stilindretning. Her kan du bl.a. finde kollektionen Abracazoo, der er fremstillet af tapetproducenten Sanderson. Denne kollektion henvender sig specielt til børneværelset med motiver som skattekort, prinsesser og blyanter.

Vi tilbyder også smukke tapeter med blade, tapeter med dyr og andre flotte motiver, som dit barn vil elske. Vi har også tapeter fra verdenskendte Harlequin og deres All About Me kollektion, der henvender sig til børn i alle aldre. Denne kollektion indeholder mange smukke stribede tapeter og en masse tapet med sjove figurer og dekorative mønstre. Uanset om du søger tapet til et fortryllende pigeværelse eller tapet til et sejt drengeværelse, så finder i det her på siden.

Viser 1 til 40 af 429 (11 sider)

 

Tapet til børneværelset i mange populære stilarter

I vores store udvalg af tapet til børneværelser vil du helt sikkert kunne finde et iøjnefaldende børnetapet, som vil gøre et uimodståeligt indtryk på dine børn og alle deres legekammerater. Særligt er illustrative fototapeter med velkendte figurer som Spiderman, Lightning McQueen og Mickey Mouse et stort hit på de fleste børneværelser. Nogle af vores børnetapeter er tilmed lærerige og udviklende med fx alfabetet og forskellige dyr fra hele verden, der er gode til ordindlæring og samtaler med de mindste.

Farvestrålende børnetapet er desuden en fremragende rumdeler. På børneværelset kan du med fordel dele rummet op i to med hvert sit udtryk. Én endevæg kunne blive tapetseret med tapet i rolige farver og med diskrete mønstre, der signalerer sovetid og hvile. En anden kunne dekoreres til leg og kreativ udfoldelse med tapet i højtråbende farver og med markante mønstre.

Tapet til teenageværelset i alverdens afskygninger

Er det blevet tid til at forvandle børneværelset til et sejt teenageværelse, så tilbyder vi også et væld af tapet til teenagere. Her kan du blandt andet finde flotte tapeter med fugle, fototapet med skov og natur eller mere moderne tapeter, der ligner mursten eller et af vores flotte verdenskort, der på samme tid både er lærerige og dekorative.

Vi tilbyder også smarte wallstickers, der kan benyttes i stedet for tapet eller som supplement. Her kan du finde motiver med stjernerne fra de store fodboldklubber samt Creative Collages, der kan sættes op præcis som man ønsker. Slip kreativitet løs og skab et unikt ungdomsværelse til teenageren med vægdekorationer.