Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Danmarks største showroom
Hos Tapethuset har vi Danmarks største showroom med tapet. Det betyder, at du kan komme ind i butikken på Katrinebjergvej 93A i Aarhus, hvis du vil se tapetet, før du køber det. Dette anbefales for mange tapeter, da farve og tekstur ikke gengives nøjagtigt på skærme. Hvis du ikke er i stand til at komme ind i vores fysiske butik, kan du også kontakte os per telefon, vores chat eller e-mail, hvor vi kan sende en tapetprøve hjem til dig. Disse prøver sendes hjem til dig, så du kan få en bedre fornemmelse af tapetet inden køb.

 

Tilfredshedsgaranti
Tapethuset er e-mærket, og du kan derfor sikkert handle med os. Vi har meget tilfredse kunder - se vores anmeldelser på Trustpilot.

 

Levering
Vi regner som udgangspunkt med, at leveringen kan tage op til 14 dage. Dette afhænger dog mest af designet, og leveringen vil derfor i størstedelen af tilfældene ske hurtigere end 8 dage.
Ved alle bestillinger på over 499,00 kr. leveres ordren gratis til din hoveddør. Vi leverer primært til Danmark, men kan også sende til udlandet - i det tilfælde kan du kontakte os, så giver vi et tilbud på forsendelsen.

 

Returret
Hos Tapethuset har du naturligvis 14 dages returret, og du kan derfor sende din vare tilbage til os senest 14 dage efter, du har modtaget den.

 

Ved spørgsmål om tapet eller vores handelsvilkår kan du kontakte os på telefon 86 16 73 00 i åbningstiden eller e-mail info@tapethuset.dk. Vi svarer på e-mails inden for 24 timer.