Hurtig levering

  Fri fragt over 599,-

Vælg den rigtige type tapet

Valg af tapet

Hvilken type tapet

Der er forskel på, hvor de forskellige typer tapet kan bruges. Inden du fastlægger dig på et tapetdesign, er det vigtigt at vurdere placeringen og brugen af det tapetserede område.

Skal tapetet være slidstærkt og vaskbart? Bliver det udsat for fedt, os eller fugt? Kommer det til at sidde beskyttet og tørt?
Når kravene til tapetet er fastlagt, er der kun tilbage at vælge blandt de mange designs. Er du i tvivl om kvaliteten og holdbarheden på de forskellige tapeter, så kontakt os endelig.

Papirtapet

Det største udvalg findes i papirtapeter. Tykkelsen kan variere, men generelt for denne type tapet er, at de helst ikke må udsættes for fugt eller meget slitage.

Vinyltapet

Vinyltapetet er modstandsdygtigt mod slid, fugt og fedtede børnefingre og kan nemt vaskes af. Denne type tapet er blandt andet velegnet til køkkenet.

Non woven-tapet

Non woven-tapet er en anderledes og nemmere tapet til opsætning direkte på væggen ligesom med filt og glasvæv. Tapetet udmærker sig ved at være beklædt med filt på bagsiden, så det hverken krymper eller udvider sig, og det er derfor meget nemt at arbejde med. Tapetlimen smøres direkte på væggen, og de tørre baner tapet monteres derefter. Denne type tapet kan bruges i alle rum på nær vådrum.

Vådrumstapet

Til vådrum (typisk badeværelser) er det nødvendigt at vælge en speciel vådrumstapet, som oftest er fremstillet af vinyl. Det betyder, at tapetet kan vaskes og skures uden problemer og derfor også tåler den fugt, der typisk findes i badeværelser.

» Se Tapethusets store udvalg af tapet