Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Handels og leveringsbetingelser.


BEMÆRK
 at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, hører du fra os inden for 24 timer.


Betaling

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express

Gebyrer:
Dankort. Gebyr: 0,-
EDankort. Gebyr: 0,-

 

Bestilling

Alle priser på websitet angives inklusive moms.
Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk

Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere på følgende måde:
Log ind via vores hjemmeside med dit kundenummer samt kodeord, her kommer dine tidligere ordrer frem.


Betaling

Ved køb på vores hjemmeside er det kun muligt at betale med elektroniske betalingsmidler, det vil sige div. Kreditkort eller Dankort. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Tapethuset ApS eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Tapethuset ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.


Levering.

Alle varer leveres med PostNord.

Alle bestillinger på over 499,00 kr.  leveres fragtfrit for kunden, til en GLS pakkeshop efter eget valg.  Alle bestillinger under 499,00 kr. påregnes fragtomkostninger på minimum 39,00 kr. hvis der leveres til en GLS pakkeshop og 59,00 kr. hvis der leveres direkte til en privatadresse. 

Leveringstid: 1 - 14 dage afh. af produktet.

Levering til Grønland, Færøerne, Island, Sverige og Norge koster 350,00 kr. uanset ordrestørrelse. 


Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.tapethuset.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på tlf: 86167300, E-mail: Info@tapethuset.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur, den finder du her: https://www.tapethuset.dk/index.php?route=account/return/add

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Vedlæg kopi af ordrebekræftelse.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen når den leveres, ved at overdrage varen til rette vedkommende. Vær opmærksom på at du som forbruger betaler returfragten hvis du ønsker at fortryde købet. Du kan også aflever varen på vores adresse Katrinebjergvej 93A 8200 Aarhus N. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Tapethuset ApS
Katrinebjergvej 93A
8200 Århus N

Tlf.: 86 16 73 00

Mail: info@tapethuset.dk 
CVR: 27 49 11 03

 


Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget (husk derfor at få en kvittering for afsendelse). Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Som udgangspunkt ombyttes varen, hvis muligt.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Katrinebjergvej 93a
8200 Aarhus N.

Tlf.: 86 16 73 00

Mail: info@tapethuset.dk 
CVR: 27 49 11 03

Klageadgang 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til en af vores medarbejder på tlf: 86167300 eller E-mail: Info@tapethuset.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

www.tapethuset.dk er e-mærke-certificeret, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Sagsbehandling, når du handler hos os.

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Tapethuset.dk
Katrinebjergvej 93A
8200 aarhus N
E-mail: info@tapethuset.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________________          Modtaget den:  _______________________________

Forbrugerens navn:

____________________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:

____________________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

____________________________________________________________________________________

Dato:  __________________________