Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Tapet med personlige og eksklusive mønstre

Tapet med stærke farver, grafiske mønstre eller kendte motiver er en utrolig effektiv måde at give dine rum personlighed med kant. Hos Tapethuset finder du et væld af fremtrædende og kontrastfyldte tapetdesigns til alle indretningsstile, der skaber stemning og giver boligen et ekstra pift. Tapet er desuden en relativ simpel måde at renovere hjemmet på, da det er hurtigt, nemt og billigt.

I vores store udvalg finder du alle de populære tapetmærker samlet ét sted. Vi forhandler blandt andet populære børnetapeter fra Sanderson, flere forskellige smukke tapeter fra Designers Guild samt tapeter med blomster og murstensprint

Uanset om tapetet er til dit køkken, soveværelse eller børneværelset, og om du er til dekadence, kubisme eller nostalgi, så kan du helt sikkert finde netop det tapet, som du lige står og mangler i vores store udvalg.  

Billig tapet, der udtrykker tidens tendenser

Når det kommer til billig tapet, kan du stort set finde et design i enhver farve, stil og mønster, der passer til dit interiør. Men i dag er tapet ikke bare en del af indretningen i de danske hjem. Tapet er unikke vægdekorationer, som udtrykker tidens tendenser, personlighed og stil.

Er du til eksklusive tapeter med kraftige mønstre og metalliske detaljer, der vil gøre din stue mere raffineret, så er vores tapeter med guld- og sølveffekter helt sikkert noget for dig. Rider du med på den botaniske bølge, så er vores mange flotte tapeter inspireret af naturen med blomster, blade og planter et rigtig godt valg. Søger du i stedet fede retro tapeter med store nostalgiske mønstre, så tilbyder vi flere tapeter med vintage look her på siden.

Særligt er murstenstapet og tapet med verdenskort nogle af favoritterne. I stedet for at se på klassiske, kedelige og ensfarvede hvidevægge uden struktur, så tapetser dine vægge med detaljerede marmor tapet, rustikt træ tapet eller råt beton tapet.

Blomster / Blade
Børnetapet
Dyr
Ensfarvet
Flamingo
Fugle
Geometrisk
Klassisk Romantisk
Kork
Mursten og beton
Mønster
Nordisk hjem
Retrotapet
Savsmuld
Stiltapet
Stribet tapet
Tapetbort
Teenager
Trætapet
Velourtapet
Vinyl / Køkken
Alle Tapeter
Mest Solgte
Nye Tapeter
Lagervarer
Sorteret i farver
Udsalg

Giv nyt liv til dine vægge med tapet

Tapet kan med ét give nyt liv til dine vægge og skabe den helt rette stemning i ethvert rum. Hos Tapethuset forhandler vi mange forskellige typer af tapet i god kvalitet til fornuftige priser. Vi er altid på forkant med alle de nyeste indretningstrends, og derfor finder du alt lige fra ensfarvet tapet og stribet tapet til savsmuldstapet og murstenstapet i vores brede sortiment.

Vi tilbyder et væld af populære vægdekorationer, og med alle de valgmuligheder kan det nogle gange være en udfordring at vælge, hvilket tapet man vil dekorere sin væg med. Derfor har vi her på siden forsøgt at dele vores mange tapeter op i overskuelige underkategorier, så du nemt og hurtigt kan finde frem til netop det tapet, der passer til din smag og boligindretning.

Danmarks største tapet showroom ligger i Aarhus N

Er du i tvivl om, hvorvidt det lige skal være det luksuriøse velourtapet med taktile strukturer, det unikke og robuste vinyltapet eller måske en helt tredje type tapet, så kan du altid kontakte os på vores chat, mail eller ringe til vores kompetente medarbejdere i kundeservice, som sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Du er også altid velkommen til at besøge os i vores indbydende showroom i Aarhus Nord, hvor vi gerne byder på en kop kaffe eller te. Her har vi flere tapetbøger fyldt med alverdens designs, farver og mønstre. Du kan også få gode råd og kyndig vejledning af vores professionelle personale i butikken. Du vil helt sikkert blive inspireret af vores mange skønne tapeter, og komme hjem med præcis den tapet der passer til dig, hvis du besøger Danmarks største tapet showroom!