Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Tapet

Her finder du lige netop den type tapet du søger! Vi har opdelt vores tapet i kategorier, så du nemt kan finde det helt rigtige. Du finder alt fra de populære børnetapeter, de fede retrotapeter til de smukke tapeter med blomster.

Søg også tapet specifikt efter farve eller mærke!

Hvis du hellere vil søge på tapet efter farve kan det gøre det her. Der er et stort udvalg af motiver og designs for hver farver. Ligeledes er det muligt at søge tapet efter mærke lige her. Vi har et væld af forskellige mærker med mange forskellige designs. Du kan også altid besøge vores showroom i Aarhus N og se endnu flere tapeter!

 

 

Blomster / Blade
Børnetapet
Ensfarvet
Fugle
Geometrisk
Kork
Lagervarer
Mursten og beton
Mønster
Nordisk hjem
Retrotapet
Savsmuld
Sorteret i farver
Stiltapet
Stribet tapet
Teenager
Trætapet
Velourtapet
Vinyl / Køkken

Vi forhandler mange forskellige typer af tapet. Vi har både ensfarvet tapet, stribet tapet, savsmuldstapet til trætapet. Derfor kan det også nogle gange være en udfordring at vælge hvilket tapet man vil dekorere sin væg med. Derfor har vi her på siden forsøgt at dele vores tapet op i underkategorier, så du nemt kan finde frem til netop det tapet der passer til din smag og indretning.

 

Danmarks største tapet shoowroom ligger i Aarhus N!

 

Hvis du har kigget rundt på Tapethusets hjemmeside, og du stadig er i tvivl om det lige skal være velourtapet, tapet med beton eller måske en helt anden type tapet, så kan du altid kontakte os på vores chat, vores mail, eller ringe til os. Vi er også altid parate til at byde dig varmt velkommen i vores showroom i Aarhus Nord, hvor vi gerne byder på en kop kaffe eller te. Her har vi tapetbøger fyldt med alverdens designs, farver og mønstre. Du får også den helt rette vejledning af vores personale i butikken. Du vil helt sikkert blive inspireret af vores mange tapeter, og komme hjem med præcis den tapet der passer til dig, hvis du besøger Danmarks største tapet showroom!