Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Danmarks største tapet showroom i Aarhus Nord

 

Tapethuset er en Aarhusiansk familieejet virksomhed, som har 120 års erfaring inden for tapet, vægbeklædning og maling. Vores rødder går helt tilbage til 1898, da butikken startede i Jægergårdsgade i Aarhus. I dag ligger vores store butik og showroom lige bag Storcenter Nord på Katrinebjergvej 93A i Aarhus Nord. Med mere end 25.000 forskellige tapeter fra 30 danske og udenlandske leverandører, tilbyder vi Danmarks største udvalg af kvalitets-tapeter og fototapet. Vi har hjulpet private og virksomheder med indretning og tapet i mere end 100 år, og vi står klar med åbne arme for at hjælpe dig – både på webshoppen og i vores showroom.

Besøg vores store butik og showroom på Katrinebjergvej 93A i Aarhus Nord - tæt på Aarhus Midtby.

Tapet i Aarhus

Inviter naturen indenfor med tapeter med frodige planter, vilde blomster og nysgerrige dyr. Vi har eksklusive velourtapeter, der tilføjer dybde og en sofistikeret atmosfære. Vi tilbyder alverdens tapeter til børne- og teenageværelser, så dine børn kan få lige det værelse de drømmer om. Vi har tapeter der kan tåle fugt, som er specielt egnede til badeværelser og vådrum. Er du mere til nordiske linjer, har vi mange tapeter med sarte mønstre i dæmpede farver, der passer perfekt ind i den skandinaviske indretning. For at kunne imødekomme alle behov inden for tapet og vægbeklædning, tilbyder vi tapet i alle afskygninger. Hvis du synes det virker uoverskueligt, har vi udarbejdet en guide til valg af tapet, som du kan se her. Er du i tvivl om hvilket tapet der er det rigtige hjem til dig, selve opsætningen eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Maling i Aarhus

Siden etableringen i 1898 har Tapethuset arbejdet både med tapeter og maling. I 2006 blev www.malerlager.dk etableret, hvorfra der blev solgt maling online. I 2015 blev Tapethuset og webshoppen Malerlager.dk slået sammen på adressen på Katrinebjergvej. I dag rummer vores showroom mere end 25.000 forskellige tapeter og alt inden for maling og tilbehør. Vores uddannede personale, der har stor ekspertise inden for de forskellige typer af maling, farver og lakker, står altid klar til at hjælpe dig.  

Se vores webshop til malerlager på www.malerlager.dk

 

 

Kvalitets-tapet fra hele verden

Vores store udvalg af tapeter, kommer fra leverandører fra hele verden. Vi forhandler tapet fra alle de store udenlandske leverandører som Cole and Son, Sanderson, Harlequin og Ralph Lauren. Derudover har vi mange tapeter fra danske Tapetcompagniet, som har en masse spændende kollektioner. Vi sørger for altid for at være med på de nyeste trends, så vi kan tilbyde dig det bedste inden for tapet og vægbeklædning.  

 

 

 

Historien bag Tapethuset

Tapethuset startede helt tilbage i 1898, da dørene for første gang åbnede i Jægergårdsgade i Aarhus C. Dengang var det Edward Johnson der stod bag. Kort inde i det nye århundrede flyttede forretningen over i nye lokaler i MP Bruunsgade. I 1915 overtog Edwards datter Annie og hun drev forretningen frem til hendes 80 års fødselsdag i 1972, hvorefter hendes barnebarn Erik Rasmussen overtog. Erik opkøbte tapetforretningen Tapetmessen beliggende på Stjernepladsen, og omdøbte butikken til Tapethuset. Herfra blev der solgt tapet og maling i mere end 30 år. Erik Rasmussens søn og stifteren Edward Johnsons tipoldebarn, Jan Rasmussen overtog forretningen i 2004, og driver og ejer Tapethuset den dag i dag. Det familiedrevne foretagende har altså været i samme familie i 120 år. Trods navnet ”Tapethuset” har forretningen også altid beskæftiget sig med maling og andre former for vægbeklædning. Da Jan overtog Tapethuset, etablerede han i år 2006 www.malerlager.dk, som er en webshop, der udelukkende koncentrerer sig om maling og tilbehør dertil.

 

I 2015 flyttede Tapethuset fra Stjernepladsens trange lokaler, til nye lokaler med højt til loftet på Katrinebjergvej i Aarhus Nord. I dag er både Malerlager og Tapethuset slået sammen i lokalerne i Aarhus Nord, og med ca. 300 m2 og 6 meter til loftet, huser vi både maling, fototapet, andre former for vægbeklædning og Danmarks største udvalg af kvalitets-tapeter

 

 

 

 

 

Tapethuset og Den Gamle By

Da Den Gamle By i Aarhus besluttede at opbygge en gammel farvehandel fra 1970, spurgte de i den forbindelse Tapethuset om hjælp, for at gøre farvehandlen så autentisk som muligt. Vi har med glæde vejledt og rådgivet om indretning, inventar og produkter.  Når farvehandlen kommer til at stå klar i Den Gamle By, vil det også være muligt at finde gamle tapetbøger, inventar og billeder fra Tapethuset.  

www.dengamleby.dk