Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

Blomster og blade

Blomstertapet, tapet med blade og tapet med andre planter er blandt det allermest populære! Det er samtidig også den type tapet der er blandt noget af det ældste. Mens tapet kan dateres helt tilbage til sidste i middelalderen, blev det ikke hvermandseje før det 19. århundrede, hvor det blev sin egen industri takket være kunstneriske designere som Owen Jones og William Morris og fabrikker, der hurtigt og billigt kunne skabe den lyse og smukke vægdækning. Sidenhen har tapet med blomster og blade været blandt det mest populære, og stort set altid har været trendy. Det simple og smukke ved naturen og de farverige blomster formår altid at vække glade følelser, og tapet med disse grønne skovmotiver er derfor altid ønsket på rummets vægge.

Viser 1 til 40 af 1365 (35 sider)

Stort udvalg af tapet med blomster og blade

Hos Tapethuset har vi tapet med blomster, blade, træer og lignende natur fra mange forskellige producenter og fra mange forskellige kollektioner. Gennem årene er designerne blevet meget kreative i deres fortolkning af naturen, og det er derfor ikke længere nødvendigvis naturalistisk, men også mere abstrakte blomster og blade, man ser på tapet. Dette gør i høj grad også, at motivet forbliver friskt, og at man altid vil kunne finde et moderne og originalt tapet med blomster og blade.

Tidløsheden ved dette motiv gør også, at man ofte ser de ældste tapetgiganter, som Harlequin og Sanderson, der er bygget på tapet med blomstermotiv, dykke ned i deres arkiver og grave traditionelle designs op der kræver minimal eller ingen modernisering. De finder blot et design, og så er det klar til at blive printet. Det sker derfor meget sjældent, at man ser en tapet-kollektion fra disse mærker blive udgivet uden mindst ét design med blomster eller blade. Så hvis du vil have et tapet med et tidløst design, eller blot elsker blomster, blade og naturen i det hele taget, så vil du helt sikkert kunne finde et tapet der falder i din smag. Hvis du ikke finder det tapet med blomster eller blade du søger, mangler lidt inspiration, eller blot er i tvivl om hvordan vores tapeter tager sig ud i virkeligheden, så kig ind og se tapetet i vores showroom.