Hurtig levering

  Fri fragt over 599,-

Blomster og blade

Tapet med blomster, blade og andre planter er blandt det allermest populære, der findes, og samtidig også blandt det ældste. Mens tapet kan dateres helt tilbage til sidste i middelalderen, blev det ikke hvermandseje før det 19. århundrede, hvor det blev sin egen industri takket være kunstneriske designere som Owen Jones og William Morris og fabrikker, der hurtigt og billigt kunne skabe den lyse og smukke vægdækning. Sidenhen har tapet med blomster og blade været blandt det mest populære, hvor det kun sjældent har været utrendy. Det simple og smukke ved naturen og de farverige blomster formår altid at vække glade følelser, og tapet med disse grønne skovmotiver er derfor altid ønsket på rummets vægge.

Herunder kan du se tapet med blomster, blade, træer og lignende natur fra massevis af producenter og kollektioner. Gennem årene er designerne blevet meget kreative i deres fortolkning af naturen, og det er derfor ikke længere nødvendigvis naturalistisk, men også mere abstrakte blomster og blade, man ser på tapet. Dette sørger også for, at motivet forbliver friskt, og man altid kan finde noget moderne og originalt til sit hjem.

Tidsløsheden ved dette motiv gør også, at man hele tiden ser de ældste tapetgiganter, som Harlequin, der er bygget på tapet med blomstermotiv, og Sanderson, dykke ned i deres arkiver og grave traditionelle designs op, der kræver minimal eller ingen modernisering. De finder bare et design, og så er det klar til at blive printet. Det sker derfor meget sjældent, at man ser en tapet-kollektion blive udgivet uden mindst ét design med blomster eller blade.

Viser 1 til 40 af 1240 (31 sider)