Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Cole & Son tapet

Cole & Son er en af de største og mest anerkendte virksomheder inden for vægbeklædning. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1875 af John Perry i det nordlige London, og i dag er de kendt for deres høje kvalitet, æstetik og spektakulære designs. Deres produktpallette spænder over flere tusind tapeter, som alle emmer af ekstravagance og engelsk high class. Deres luksuriøse udtryk bruges over hele verden og hænger blandt andet på væggene på Buckingham Palace og Westminster Palace.

I Cole & Son’s store univers af tapeter, er der noget for enhver smag. Deres tapeter har mange forskellige udtryk, så uanset om du er til nordisk stil i dæmpede nuancer, engelsk high class med voluminøse mønstre eller eksotiske dyr med afrikanske undertoner, så har Cole & Son et tapet til dig. Når du vælger vægbeklædning fra denne verdenskendte virksomhed, er du altid garanteret ekstraordinære designs og kvalitet i en klasse for sig.

Det kreative designstudie sørger for at levere unikke og delikate designs hver eneste gang, og intet er overladt til tilfældighederne. Nogle gange findes inspirationen i deres eget store arkiv, andre gange skabes kollektioner i samarbejde med anerkendte designere. Med en kreativ, innovativ og original tilgang til designprocessen skabes alle tapeter med rene linjer og klassiske udtryk, som sikrer at tapeterne er tidløse således de kan bruges i mange år. Derudover stilles der store krav til at tapeterne skal kunne skabe en unik, karakteristisk og indbydende stemning i de rum, hvor de hænges op.

 

Se de forskellige kollektioner fra Cole & Son på denne side. Har du brug for at se tapeterne i virkeligheden, så kig forbi vores store showroom på Katrinebjergvej 93A, 8200 Århus Nord.

Archive Anthology
Ardmore
Botanical Botanica
Contemporary Restyled
Geometric II
Icons
Marquee Stripes
Martyn Lawrence Bullard
New Contemporary Two
The Contemporary Collection
The Pearwood Collection
Whimsical

  • ,- kr. - ,- kr.
Palm Leaves 66/2010

Palm Leaves 66/2010

889,- kr.

Palm Leaves 66/2011

Palm Leaves 66/2011

889,- kr.

Palm Leaves 66/2012

Palm Leaves 66/2012

889,- kr.

Palm Leaves 66/2013

Palm Leaves 66/2013

889,- kr.

Palm Leaves 66/2014

Palm Leaves 66/2014

889,- kr.

Tapet Macchine Volanti (2 rulle sæt)

Tapet Macchine Volanti (2 rulle sæt)

3.250,- kr.

Tapet Macchine Volanti (2 rulle sæt)

Tapet Macchine Volanti (2 rulle sæt)

3.250,- kr.

Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)

Engelske tapeter

Tapet har i mange år været et af de bærende elementer i engelsk indretning. Cole & Son har leveret dedikerede og inspirerende tapetkollektioner siden 1875 og er på sin vis blevet et stykke engelsk historie. De klassiske engelske tapeter kommer i mange afskygninger. De findes både med store voluminøse motiver med blomster, fugle og spraglede mønstre. De findes også med forskellige striber alt efter hvilket udtryk man går efter. Med tapeter fra Cole & Son er det let at opnå et vaskeægte engelsk high class–udtryk i ens eget hjem. De flotte tapeter emmer af kvalitet og tilføjer på elegant vis en hyggelig og hjemlig stemning i de rum hvor de hænges op. Man kan vælge at tapetsere hele rum, for at det visuelle udtryk kommer til at være det bærende element i indretningen eller vælge at tapetsere en enkel væg i rummet for at understøtte ens personlige indretning.

 

Cole & Son tapeter

Ved at bruge forskellige produktionsteknikker og en dedikeret designstudie, sikrer Cole & Son at deres tapeter er unikke i udtrykket og at der er noget for enhver smag. I deres kollektion Ardmore er der noget til dig, som elsker eksotiske dyr og planter. Kollektionen er skabt for at hylde Afrikas kultur og traditioner, og med inspiration fundet i Afrikas eksotiske plante- og dyreliv, er det er aldeles vellykket samling tapeter. Sjældne fugle, store katte og nysgerrige aber pryder tapeterne sammen med vævet Zulu-arbejde. Farveskalaen er trukket ud fra de afrikanske landskaber med brændte farver og dybe grønne toner. En sofistikeret og moderne kollektion, som passer perfekt ind i den ellers nedtonede skandinaviske indretning.

Som nævnt finder Cole & Son fra tid til anden inspiration i deres egne arkiver. I kollektionen Contemporary Restyled har designerne taget udgangspunkt i velkendte tapeter fra eget arkiv. Tapeter er blevet nyfortolket og fået nyt udtryk i andre farver og små ændringer. Kollektionen indeholder blandt andet flotte og eksotiske palmer og palmeblade i mange farver. Der er grafiske mønstre i forskellige farver, så der også er noget til dem, der ønsker et roligt og nordisk udtryk på væggene. I kollektionen Icons finder du en samling af Cole & Son's mest ikoniske tapeter igennem tiden. Kollektionen indeholder mange forskellige elementer, som hver især er helt specielle. Der findes både flamingoer, palmeblade, geometriske figurer og tapeter med træer. Er du til stribet tapet, så har Cole & Son en hel kollektion kun til dig. Marquee Stripes er en hyldest til det smukke ved det simple. Der findes elegante, legesyge og sofistikerede striber. Striberne fås i forskellige farver og forskellige bredder, og giver helt unikke udtryk i de rum de sættes op i. Denne samling af stribede tapeter er designet til at give en særpræget og fornem indretning i de hjem de hænges op i. 

 

Skulle der opstå spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os via chatfunktion, på mail info@tapethuset.dk eller på tlf. 86 16 73 00