Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Tapetcompagniet

Tapetcompagniet er en dansk virksomhed med stolte traditioner, der importerer vægbeklædning fra det meste af verden. Tapetcompagniet sætter en stor ære i at rejse ud i verden, og finde det nyeste, mest spektakulære og fantastiske tapet der passer ind i den danske stil. De mange års erfaring sikrer en bred viden, samt et godt overblik og forståelse for produkterne og kunderens ønsker. Tapetcompagniet har altid et stort udvalg, således at der er noget for enhver smag, ønske og behov. En af årsagerne bag virksomhedens succes, er deres altid hurtige levering.

Blandt tapet fra Tapetcompagniet er blandt andet den spritnye kollektion "Botanical", der med livlige og kraftige farver blandet med flotte motiver gør sit indtog i hjemmene. I "Exposed Warehouse" finder man et væld af forskellige tapeter uden noget overordnet tema, men de pæne og generelt stilrene tapeter er på sin vis udklip af livet, man kan hænge op derhjemme. Hos Tapetcompagniet findes også tapet-kollektionen "Bestseller", der er lagervare ved os hos Tapethuset. Det er en samling af de bedste og flotteste tapeter i Danmark, og vi kan levere dem alle på 1-3 dage.

Herunder ses de meget alsidige samlinger af tapeter fra Tapetcompagniet, hvor der er kæmpe forskel i motiv og farve, og der derfor helt sikkert findes noget til enhver smag.

Bestseller - Lagervare
Borneo
City Chic
Contract Design
Exposure
Façade
Greenhouse
Jack n Rose Junior
Jungle Fever
Let's play!
Little Bandits
NATURE
No. 3 - Lagervare
No. 4 - Lagervare
Nordic Elegance
Onirique
Tango
Texture
Ugépa