DIY-projekt med selvklæbende folie

 

Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge selvklæbende folie til dit næste DIY-projekt?

Hos Tapethuset elsker vi at pynte hjemmet op med DIY-projekter, da det giver et helt unikt og personligt præg. Ligeledes er det altid hyggeligt at kunne fordybe sig i mindre projekter i fritiden.

Mulighederne er uendelige, og derfor har vi lavet dette indlæg, hvor du kan blive inspireret til, hvordan du kan bruge selvklæbende folie i din indretning. 

 
 
 
 
 

Selvklæbende folie

Hos Tapethuset har vi et kæmpe udvalg af selvklæbende folie i mange forskellige farver og mønstre. Du kan bruge selvklæbende folie til diverse DIY-projekter. Eksempelvis til at opfriske din ridsede computer, dekorere dine kedelige skabslåger, reoler, hylder, æsker mm.

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor du kan bruge folie. Spar de lange tørretider væk, der er ved maling og brug selvklæbende folie til at opfriske dine hylder eller lignende.

Hvis du ønsker at skabe nyt liv i dit hjem, er selvklæbende folie en super nem og billig løsning! Se vores kæmpestore udvalg af forskellige selvklæbende folier her.

Når du arbejder med selvklæbende folie, anbefaler vi, at du anvender en hobbykniv og plastik spartel.

 
 
 
 

 

Selvklæbende folie på din computer

Er du træt af at se på din ridsede computer, og synes du, den trænger til en opfriskning?  Så se med her - vi har lavet en trin-for-trin guide, så du nemt kan komme i gang med projektet.

 

Du skal bruge følgende:

Selvklæbende folie

Hobbykniv og plastik spartel 

Underlag til at skære på 

 

Fremgangsmåde:

  1. Skær et stykke folie af rullen, som er lidt større end din computer

  2. Klister folien på din computer lidt efter lidt

  3. Undgå luftbobler ved brug af plastik spartel 

  4. Når folien er på, vend da din computer og skær folien langs computeren, så den får en flot kant 

  5. Hvis det er en Macbook, så skær forsigtigt æblet ud efterfølgende 

 

 
 




 

Relaterede artikler

Hvordan bruger andre tapet?

Er du nysgerrig på hvordan andre bruger tapet i indretningen? Eller mangler du inspiration til hvordan du kan bruge tapet hjemme hos dig? Se med her, hvor vi  poster billeder af nogle af vores kunders færdige resultater - og find inspiration til at give dit eget hjem endnu mere personlighed.

Se hvordan tapet kan ændre dine rum

Har du også svært ved at forestille dig, hvordan dit hjem vil se ud med tapet eller maling i forskellige farver? Læs mere om visualisering og se eksempler på brug af tapet og maling i dette indlæg.