Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-


 

DIY-projekt med selvklæbende folie

 

Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge selvklæbende folie til dit næste DIY-projekt? Hos Tapethuset elsker vi at pynte hjemmet op med DIY-projekter, da det giver et helt unikt og personligt præg. Ligeledes er det altid hyggeligt at kunne fordybe sig i mindre projekter i fritiden.

 

Mulighederne er uendelige, og derfor har vi lavet dette indlæg, hvor du kan blive inspireret til, hvordan du kan bruge selvklæbende folie i din indretning. Vi vil løbende komme med nye DIY-projekter. 

 

 
 

Selvklæbende folie

 

Hos Tapethuset har vi et kæmpe udvalg af selvklæbende folie i mange forskellige farver og mønstre. Du kan bruge selvklæbende folie til diverse DIY-projekter. Eksempelvis til at opfriske din ridsede computer, dekorere dine kedelige skabslåger, reoler, hylder, æsker mm.

 

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor du kan bruge folie. Spar de lange tørretider væk, der er ved maling og brug selvklæbende folie til at opfriske dine hylder eller lignende.

 

Hvis du ønsker at skabe nyt liv i dit hjem, er selvklæbende folie en super nem og billig løsning! Se vores kæmpestore udvalg af forskellige selvklæbende folier her. Når du arbejder med selvklæbende folie, anbefaler vi, at du anvender en hobbykniv og plastik spartel.

 

 
 
 
 

 

Selvklæbende folie på din computer

 

Er du træt af at se på din ridsede computer, og synes du, den trænger til en opfriskning?  Så se med her - vi har nemlig lavet en trin-for-trin guide, så du nemt kan komme i gang med projektet.

 
 

 

 

Du skal bruge følgende:

 

 
 

Fremgangsmåde:

 

  1. Skær et stykke folie af rullen, som er lidt større end din computer

  2. Klister folien på din computer lidt efter lidt

  3. Undgå luftbobler ved brug af plastik spartel 

  4. Når folien er på, vend da din computer og skær folien langs computeren, så den får en flot kant 

  5. Hvis det er en Macbook, så skær forsigtigt æblet ud efterfølgende 

 

 

 
Relaterede artikler

Hvordan bruger andre tapet?

Er du nysgerrig på hvordan andre bruger tapet i indretningen? Eller mangler du inspiration til hvordan du kan bruge tapet hjemme hos dig? Se med jer, hvor vi jævnligt poster billeder af nogle af vores kunders færdige resultater - og find inspiration til at give dit eget hjem endnu mere personlighed.

 

Se hvordan tapet kan ændre dine rum
  Se hvordan tapet kan ændre dine rum Det kan være svært at forestille sig, hvordan et rum vil se ud, hvis man maler en væg eller to - eller sætter tapet op. Designer Lisbet Gertz tilbyder vejledning og sparring, hvis du har brug for hjælp til at indrette dit hjem med farver og mønstre. I de følgende eksempler vises, hvordan maling og tapet kan ændre stil og stemning i et rum.   Indholdsfortegnelse:  Funktionel æstetik  Kontrast og stemning  Lille tapetflade - fin virkning  Farve og udsmyk..