Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

NLXL

NLXL er et relativt nyt tapetfirma, der blev skabt i 2010. De har siden udgivet mange forskellige kollektioner og blevet anerkendt i hele verden, blandt andet at Smithsonian Design Museum, der har føjet nogle af NLXLs kollektioner til deres permanente samling. I hele verden er tapeterne blevet fremvist og beundret af tusindvis af mennesker, hvilket også er grunden til, at NLXL har modtaget adskillige priser for deres tapet. Tapeterne har også flere ganget være i aviser, nyheder og næsten alle magasiner om interiørdesign i hele USA.

Grunden til at NLXL-tapet er så kendt, er den fantastiske kvalitet af deres digitalprintede tapeter, og det faktum, at intet gentager sig på hele rullen. NLXL er helt unik, fordi hver centimeter af deres tapet er helt unik. Tapeterne findes i fantastiske farver og smukke motiver, hvis design er uden lige i hele verden, men alligevel passer ind i ethvert hjem. Tapeterne importeres direkte fra Holland.

Herunder kan du se et udvalg af NLXLs non-woven-/Smart-Paper-tapeter, som de har designet i samarbejde med masser af anerkendte designere.

Se også tapet fra Piet Hein Eek, der minder meget om tapet fra NLXL, og også har lavet adskillige designs med dem.

  • ,- kr. - ,- kr.
Viser 1 til 24 af 24 (1 sider)