Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

Stribet tapet

Stribet tapet til klassiske og moderne hjem

 

Hos Tapethuset har vi utallige muligheder, hvis du ønsker et stribet tapet til hjemmet. Et stribet tapet er en tidsløs klassiker og hos os fås tapetet med en masse forskellige stribestørrelser og i et utal af farver fra mange forskellige mærker. Det gode ved det stribede tapet er, at man selv kan vælge om det skal tapetseres vandret eller lodret, og dermed er mulighederne dobbelt så mange.

 

Tapetet passer ind i alle hjem og kan tilføre dit rum nogle helt unikke effekter. Ønsker du et tidsløst og klassisk rum, er disse tapeter klart at anbefale, da de brede og smalle striber giver et smukt og elegant look til de ellers så tomme vægge. Vores mange tapetbrands ser konstant nye muligheder indenfor stribet tapet og udvikler derfor løbende nye tapeter i forskellige størrelser og farver eller ved at lege med stribernes form. Ved at lege med deres form, bliver de klassiske stribede tapeter udfordret af nogle anderledes og mere legende tapet striber. Mange af vores stribede tapeter kan med fordel anvendes i kombination med et af vores retrotapeter og dermed give rummet et helt nyt og unikt udtryk.

 

 

Viser 1 til 40 af 427 (11 sider)

Giv dit hjem et nyt udtryk med stribede tapeter 

 

Striber er det ultimative valg, hvis du vil kaste dig ud i tapetsering af en eller flere vægge i hjemmet. Det er et sikkert valg og et nemt sted at starte, for med tapet striber går du aldrig galt i byen. De vertikale linjer vil få rummet til at virke større, da der føles højere til loftet.

 

Cole & Son er et mærke, der formår at lave de stribede tapeter i afdæmpede farver og former, hvilket giver rummet et elegant og klassisk udtryk. Cole & Son formår dog samtidig, at udforske stribernes mange muligheder og farvekombinationer og leverer derfor også nogle mere udtryksfulde og helt unikke tapeter.

 

Scion er et andet mærke, der udfordrer de stribede tapeter. Brandet eksperimenterer med nogle tapeter i helt smalle striber – enten i vidt forskellige farver eller indenfor én bestemt farvekode. Derudover laver de tapeter, hvor der både ses smalle og brede striber og derfor leger de med dynamikken i tapetet og dermed dynamikken i det rum, det skal sættes op i. Tapetet giver nogle anderledes og uden tvivl smukke vægge. Desuden laver de tapet striber der både er tænkt vertikale og horisontale, så der dermed er lidt til enhver smag.

 

Med det afdæmpede og minimalistiske tapet med vertikale linjer, kan du skabe en romantisk og landlig stil i dit hjem. Tapetet egner sig til alle husets rum, så det er bare med at vælge det eller de rum, som du mener mangler lidt ekstra.

 

De mere farverige tapeter kan skabe liv til dit hjem på en helt anden måde. På siden findes der både ternede tapeter, stribede tapeter i forskellige størrelser samt udtonede striber m.m. Denne type af stribede tapeter kan skabe spil i hjemmet og udtrykkes i en helt personlig stil.