Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Designers Guild Tapet

Oplev vores store udvalg af  Designers Guilds tapet, deres tapet er ideelt til at give dit hjem en helt ny og frisk make over. Virksomheden Designers Guild, har eksisteret siden 1970 med deres hovedkontor i centrum af London. Tricia Guild har været involveret i den store udvikling af hendes brand  Designers Guilds, som nu sælger plaider, puder, tekstiler og ikke mindst tapet.

Designers Guilds tapet er bl.a. inspireret af naturen med deres overdådige roser, fugle og strandskaller, som nu er repræsenteret i mere end 40 lande.  Designers Guilds tapet har både i år 2010 og 2011 været nomineret til Elles pris, som det bedste britiske brand. Designers Guilds tapet er til hver en smag, om du ønsker neutrale farver eller sprudlende, der er et bredt udvalg af tapeter i denne smukke kollektion. 

Designers Guilds giver dig muligheden for at hoppe med på den populære velour trend. De præsenterer en hel række tapeter med lækker fløjlsblød velour i centrum. Deres velour tapet er med til at give udtrykket på tapetet en ekstravagant og eksklusiv 3D-effekt.

  • ,- kr. - ,- kr.
Viser 1 til 40 af 41 (2 sider)