Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Få smukke og unikke vægge med Eijffinger tapet

Eijffinger tapet er kendt for deres nytænkende måde at designe tapeter på. Deres designs spænder bredt og rammer alt lige fra klassisk til retro stil. Dette afspejles i deres forskellige kollektioner, som hver især giver sig hen til en mere eller mindre specifik stilart. Og med så brede og forskellige kollektioner vil du uden tvivl kunne finde et tapet, der passer til din stil og lige netop det rum, du ønsker at udsmykke.

 

Den klassiske og romantiske stil ses blandt andet i kollektionen ”Richmond”, hvor fokus er på romantiske farver, former og finurlige blomster. Derudover ses nogle af de mere moderne tapeter blandt andet i kollektionen ”Rice”, hvor der findes et væld af farverige og mønstrede tapeter. Tapeterne i denne kollektion fungerer rigtig godt i det moderne og nordiske hjem, men passer i særdeleshed også godt ind i den retro indretning.

 

Eijffinger tapeter giver dig uendelig mange sammensætningsmuligheder, der kan være med til at sætte et helt unikt og personligt præg på dit hjem. Mix og match i tapeter fra én kollektion eller på tværs af forskellige kollektioner. Det er kun fantasien der sætter grænser!

 

Charm
Chic
Geonature
Masterpiece
Pip 2
Pip 3
Reflect
Resource
Rice
Vivid
Westminster
Yasmin

  • ,- kr. - ,- kr.
Tapet Eijffinger Pip 4 375080

Tapet Eijffinger Pip 4 375080

449,- kr.

Tapet Eijffinger Reunited  372543

Tapet Eijffinger Reunited 372543

639,- kr.

Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Eijffinger tapet – tapeter til alle hjemmets rum

Eijffinger tapet leverer et stort udvalg af vidt forskellige og unikke tapeter til hjemmet. Tapeterne skaber et personligt og hyggeligt rum, hvad end det gælder stuen, soveværelset, køkkenet eller børneværelset. Det er blot med at gå på opdagelse i de forskellige kollektioner og se, hvilke tapeter der passer bedst til dig og din families hjem.

 

Er du på udkig efter tapeter til børneværelset, kan vi med fordel anbefale tapeter fra kollektionen ”pip”. Denne kollektion er fyldt med smukke og farverige tapeter, dekoreret med enten fugle, blomster eller begge dele. Mange af tapeterne i ”Pip” kollektionen er udviklet med børneværelset i tankerne, og de skal dermed være med til at skabe et endnu hyggeligere værelse for de mindste i hjemmet.

 

Ønsker du ikke nødvendigvis et Eijffinger tapet, men søger du blot efter generelle tapeter til børneværelset, har vi samlet alle vores børnetapeter ét sted. Her har vi tapeter, der passer til ethvert børneværelse – både til drenge og piger, og til de helt små! Børnetapeterne er fra flere forskellige brands, der ligesom Eijffinger, leverer smukke kvalitetstapeter.

 

Kort om Eijfinnger brandet

I 1875 åbnede Anna Eijffinger og hendes mand Theo en tapetforretning i Holland. De åbnede forretningen i en tid med stigende interesse for boligindretning, særligt for den rigere befolkning. Forretningen gik yderst godt og folk var meget interesserede i denne populære måde at live læggene i hjemmet op på. I dag, mere end 140 år senere, er Eijffinger et internationalt brand, der sælges verden over. De er konstant nytænkende og fører tidens tendenser videre ud i deres unikke Eijffinger tapeter.