Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Arte

Arte tapeter har eksisteret siden år 1981, virksomheden er ejet af familien Desart. Deres tapeter pryder væggene i utallige hjem, Arte tapeter bliver solgt i over 80 lande verden over. På grund af deres store udvalg af tapeter kan Arte tapeter bruges i alle hjem og efterlade dig med en hjemmelige og hyggelig følelse. Det belgiske selskab har hovedkontor i Zonhoven, og især kendt for deres gode kvalitet og unikke design. Arte tapeter er det rigtige valg, hvis du foretrækker en eksklusiv og enestående indretning med en imponerende atmosfære. 

De forudsætter at alle deres nye produkter skal være innovative og trendsættende, samtidig med at de skal være af overlegen kvalitet. Deres trendsættende effekt ses i sær på deres valg af flamingo tapet, i flere farverige nuancer. Arte tapeter bruger meget tid på forskning af nye produktionsmetoder og kvalitetsmaterialer. 

Over halvdelen af Artes tapet produktion fremstilles internt med miljøvenlige processer. Et mindre tal af deres tapet bliver produceret eksternt, men der er høj fokus på de anvender den samme kvalitet og bæredygtighed.  


  • ,- kr. - ,- kr.
Tapet ARTE Flamingo 31540

Tapet ARTE Flamingo 31540

1.549,- kr.

Tapet ARTE Flamingo 31541

Tapet ARTE Flamingo 31541

1.549,- kr.

Tapet ARTE Flamingo 31542

Tapet ARTE Flamingo 31542

1.549,- kr.

Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)

Arte Tapet