Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

Osborne & Little

Osborne & Little er et af verdens førende navne inden for tapet og design. De er kendt for innovation og kvalitet og er blandt de største britiske brands, der er globalt kendt og respekteret.

I tresserne startede Osborne & Little op og blev hurtigt kendt for deres kollektioner med håndprintede tapeter, der var revolutionerende i design og blev en kæmpe succes. Siden er det blevet et internationalt firma, der stadig holder fast i de innovative rødder ved at udforske alle kilder til produktion af designs, der er såvel klassiske som moderne. Tapeterne har i et halvt århundrede haft distinktive og tiltrækkende designs, som altid har været trend-skabende. Mange designs fremvises i museumskollektioner så som Victoria & Albert i London, Cooper Hewitt i New York og Chicago Institute of Art.

I dag fortsætter Osborne & Little med at være innovativt og fokuserer på kvalitet og inspiration, hvilket skaber en strøm af tapet-kollektioner, der udvikler hele branchen. Osborne & Little har også et samarbejde med Matthew Williamson, og deres fælles kollektioner går under navnet "Matthew Williamson at Osborne & Little".

  • ,- kr. - ,- kr.
Viser 1 til 40 af 43 (2 sider)