Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Harald Glööckler Tapet

Den kendte tyske designer Harald Glööcklers tapet, er kendt for at kombinerer ekstravagante designs og glamour.  Harald Glööcklers tapet er produceret af  Marburg tapeter, som er kendt for deres gode kvalitet. Hvis du søger noget tapet, som er udover det sædvanelige. Finder du præcis det du har brug for hos Harald Glööcklers tapet,  for der findes ikke noget mere ekstravagant.  I samarbejde med den berømte tapetproducent Marburg, skaber det tyske ikon  Harald Glööcklers forskellige tapeter med usædvanlige motiver og mønstre, som næppe kunne være mere overdådige eller luksuriøse. Her finder du alt lige fra guldkroner til fjer

 

 

Imperial

Harald Glööcklers tapet

Allerede i sin ungdom var han meget interesserede i design og mode, så det var kun et spørgsmål om tid før det kreative sind åbnede sin egen virksomhed.  Harald Glööcklers startede din egen virksomhed i Stuttgart i 1987 sammen med sin forretningspartner Dieter Schroth.  I 1990 grundlagde de mærket "Pompöös", som er kendt for sin excentriske stil præget af alt der skinner og funkler.  

Harald Glööcklers er ikke kun kendt for sit tøj design, han er også kendt for design af malerier, porcelæn, chokolade, kosmetik og han  har endda designet sit eget hus.

Siden 2012 har Harald Glööcklers designet forskellige tapeter af ekstravagant udtryk.  Deres tapet har imponerende mønstre med indviklede ornamenter i overdådige farver, som skaber et ekstravagant levende miljø i dit hjem. De majestætiske Harald Glööcklers tapeter af kollektionen IMPERIAL, kan hurtigt og nemt transformere dit værelse til et overdådigt palads. 

Hos Tapethuset finder du kvalitets tapet designet af stjernen Harald Glööckler i forskellige farver til konkurrencedygtige priser.