Beklæd din væg med blomstret tapet

Indholdsfortegnelse: 

  • Blomstret tapet - en moderne klassiker 
  • Leg med mulighederne 
 
 

 

Mønstret tapet bliver mere og mere populært i de danske hjem.  Selv blomstret tapet, som har været et ”no-go” i de seneste årtier, er på vej tilbage i en opdateret og moderne form.

Grunden til at blomstret tapet og andre mønstrer er blevet så populært, skyldes at det er en let måde, hvorpå man kan skabe og udtrykke sin egen personlige og unikke stil.

 

.  

 
 


Blomstret tapet – en moderne klassiker

Naturens smukke og rolige balance har længe været en inspirationskilde når det kom til boligindretning. Blomstret tapet er for mange blevet en klassiker, da der er noget moderne og samtidigt tidsløst over en blomstervæg.

De naturlige motiver og blomstrede tapeter, giver en afdæmpet atmosfære og indbyder til hjemlig hygge i godt selskab.  På samme tid, har den internationale trend med urban jungle også gjort sit indtog i de danske hjem. 

Mange forbinder blomstertapet med noget vildt og farverigt, men hos Tapethuset har du mulighed for at finde alt fra minimalistiske til detaljerede blomstermotiver 

 

Leg med mulighederne

Tapeter giver dig mange spændende muligheder. Du kan for eksempel skabe en meget eksklusiv stil, hvis du vælger at tapetsere én enkelt væg med et blomstret tapet.

Denne form for tapetsering skaber kontrast og er med til at fuldende din indretning og sætte prikken over i’et.  Mange vælger også at tapetsere møbler eller interiør, da det er en sjov og nem måde at opdatere hjemmet på.
Mulighederne er mange, og valget er op til dig. Det er kun fantasien, som sætter grænser!

 

Se vores store udvalg af blomstret tapet

 

Relaterede artikler

Hvordan fjerner man tapet?

Skal du have fjernet dit tapet? Så er her den komplette guide til hvordan du på nemmeste og bedste vis fjerner dit tapet. 

Sådan kan du bruge mønstret tapet

Er du vild med mønstret tapet? Vi giver dig tips og tricks til, hvordan du kan bruge mønstret tapet som en del af din indretning. 

Opsætning og valg af savsmuldstapet

Der er mange fordele ved at vælge savsmuldstapet til væggene. Her kan du læse om de forskellige typer samt alle mulighederne.

Se hvordan tapet kan ændre dine rum

Har du også svært ved at forestille dig, hvordan dit hjem vil se ud med tapet eller maling i forskellige farver? Læs mere om visualisering og se eksempler på brug af tapet og maling i dette indlæg.