Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-


 

Tosset med tapet

 

Det er en dansk tradition at gøre meget ud af vores hjem, når det kommer til indretningen.

Mange familier bruger meget tid i hjemmet, og derfor er det vigtigt, at vi også føler os hjemme i vores indretning.

En af de mest populære måder, hvorpå man kan sætte sit eget præg på indretningen er med tapeter.

Tapet er enestående til at skabe stemning i boligen, og det kan gøre noget ved et rum, som hverken maling eller møbler kan.


 
 

Mønstret tapet


Tapet med mønster har for alvor vundet sit indpas i mange hjem, og ifølge eksperterne er det okay at eksperimentere med de lidt utraditionelle farver og mønstre, da det kan sætte et unikt præg på rummet.

Grafiske mønstre har blandt andet vundet stort indtog på tapetmarkedet, og hos Tapethuset følger vi selvfølgelig denne trend.

Vi tilbyder blandt andet et stort udvalg af mønstret tapet fra det populære mærke Cole and Son, der leverer en stilsikker kollektion med romantiske og grafiske mønstre i deres tapeter - se udvalget her

Mulighederne dækker over de helt klassiske mønstre, som mange foretrækker, men du vil også kunne finde mønstret tapet, som er mere moderne og dristigt i udtrykket.


 
 

Gode råd


Er du typen, der elsker at eksperimentere, men ikke tør at tapetsere et helt rum, kan du vælge at peppe en enkelt væg op med mønstret tapet.

Du kan også vælge at lave dekorative billeder af tapet og hænge det op på væggen.

Således kan du nemt og enkelt fjerne billederne igen, hvis du bliver træt af motivet.

Derudover findes der også mange kreative løsninger, når det kommer til at tapetsere møbler.

Flere og flere er begyndt at beklæde møbler, æsker, garderobeskabe, billeder, køkkenskabe osv. med mønstret tapet. Det er en sjov måde at opdatere hjemmet på.


 

Relaterede artikler

Hvordan fjerner man tapet?
  Hvordan fjerner man tapet? Står du og skal fjerne gammelt tapet fra dine vægge? Læs denne guide, hvor vi både beskriver proceduren samt hvilket værktøj du skal bruge. Det kan være du har overtaget en bolig, hvor der sidder flere lag af gammelt tapet eller måske trænger du bare til forandring. Ofte kan man faktisk tapetsere oven på det gamle tapet, det kræver dog at tapetet sidder godt fast, at overfladen er af papir og at overfladen er jævn. Uanset hvorfor du skal have fjernet tapet, kan du læse denne s..
Blomstret tapet
  Blomstret Tapet   Indholdsfortegnelse:  Tapet er populært Beklæd væggen med et mønster Blomstret tapet - en moderne klassiker  Leg med mulighederne    Tapet er populært  Flere og flere vælger at pifte indretningen op med tapet, da det kan være med til at ændre udtrykket i et rum, få små rum til at synes større, understrege ens personlige stil og være en super god kontrast til et meget lyst rum. Tapet kan bruges i mange forskellige sammenhænge og kan både ..
Opsætning og valg af savsmuldstapet
  Hvorfor skal man vælge savsmuldstapet?   Savsmuldstapet er specielt fremstillet til overmaling, og kan anvendes som beklædning på beton, puds, gipsplader mm. Savsmuldstapet er nok en af de mest velkendte og foretrukne former for tapet og er derfor at finde i rigtig mange danske hjem. Grunden til, at savsmuldstapet er en god løsning, skyldes at: Det er nemt at arbejde med Det er nemt at male over, og man kan derfor ændre farven på væggen jævnligt Det er en god løsning, hvis væggen er i dårlig stand Tape..
Få inspiration til børneværelset

Står du og skal indrette børneværelset og mangler inspiration til hvordan og hvorledes? Se med her, hvor vi giver vores bud på nogle af tidens smukkeste børnetapeter. Skab et unikt univers på dit barns værelse, som indbyder til timevis af leg og underholdning.