Sådan kan du bruge mønstret tapet

En af de mest populære måder, hvorpå man kan sætte sit eget præg på indretningen er med tapeter. Tapet er enestående til at skabe stemning i boligen, og det kan gøre noget ved et rum, som hverken maling eller møbler kan.

 
 


Tapet med mønster har for alvor vundet sit indpas i mange hjem, og ifølge eksperterne er det okay at eksperimentere med de lidt utraditionelle farver og mønstre, da det kan sætte et unikt præg på rummet.


Grafiske mønstre har blandt andet vundet stort indtog på tapetmarkedet, og hos Tapethuset følger vi selvfølgelig denne trend. Mulighederne dækker over de helt klassiske mønstre, som mange foretrækker, men du vil også kunne finde mønstret tapet, som er mere moderne og dristigt i udtrykket.


Det svære valg

For folk, som er nye til denne verden af tapeter, så kan det være svært at finde ud af hvad der er op og ned i den store jungle at mønstret tapetdesigns. Derfor kommer vi her igennem en tre af de mest populære leverandører og hvordan de skiller sig ud, så du bedre kan danne dig et overblik.

Mulighederne dækker over de helt klassiske mønstre, som mange foretrækker, men du vil også kunne finde mønstret tapet, som er mere moderne og dristigt i udtrykket.

Cole & Son

Når det kommer til vægbeklædning, så er designs fra Mærket Cole & Son blandt de mest anerkendte på markedet. Hos tapethuset tilbyder vi derfor også et stort udvalg af mønstret tapeter fra Cole and Son, der altid leverer en stilsikker kollektion med romantiske og grafiske mønstre i deres tapeter - se udvalget her.

Harlequin

Hvis du ikke er bange for at prøve noget nyt og anderledes, så er mærket Harlequin bestemt noget for dig. Harlequin har i mange år været kendt for sin innovative og modige tilgang til at skabe nye friske designs.

Særligt samarbejdet med designeren Clarissa Hulse resulterede i den mønstret tapet serie Callista. Designerens forkærlighed for de lyse og levende farver kombineret med nogle mere utraditionelle smaragd, mos og skovgrønne toner skaber et unikt look til hjemme.

Harlequin tapet fås dog i et utal af forskellige varianter. Så uanset om du ønsker at udforske de mere friske farver eller bare vil kører de mere enkelte stile, så er der med garanti noget til dig. Se mere fra Harlequin her

Sanderson

Sanderson er et engelsk baseret firma, som er grundlagt og producerer i Storbritannien. Mærket var førhen kendt for deres mere traditionelle engelsk-inspireret mønstre.

I de senere år har de dog også trukket stor inspiration fra naturens side, hvor blomster og dyr fylder mere og mere i deres kollektioner. Særligt Abracazoo serien, som har forvandlet savannens ”big five” til et særdeles populært valg når børneværelset skal udsmykkes. Klik her for at udforske mere med Sanderson.

Hos Tapethuset finder du alt fra A-Z og udvalget er mange. Tapeternes stil rammer bredt og der ses derfor alt fra retro til klassisk stil. Mærkerne ovenfor er blot få eksempler på, hvad du kan drage inspireret fra når det gælder mønstret tapeter. Hvis du vil have det fulde overblik kan du klikke her for at finde alle de brands Tapethuset har at byde på. 

 
 

       

 
 


Gode råd


Er du typen, der elsker at eksperimentere, men ikke tør at tapetsere et helt rum, kan du vælge at peppe en enkelt væg op med mønstret tapet.


Du kan også vælge at lave dekorative billeder af tapet og hænge det op på væggen. Således kan du nemt og enkelt fjerne billederne igen, hvis du bliver træt af motivet. Derudover findes der også mange kreative løsninger, når det kommer til at tapetsere møbler.

Flere og flere er begyndt at beklæde møbler, æsker, garderobeskabe, billeder, køkkenskabe osv. med mønstret tapet. Det er en sjov måde at opdatere hjemmet på.


 

Relaterede artikler

Hvordan fjerner man tapet?

Skal du have fjernet dit tapet? Så er her den komplette guide til hvordan du på nemmeste og bedste vis fjerner dit tapet. 

Beklæd din væg med blomstret tapet

Blomstret tapet er blandt det mest populære, og samtidig er blomstrede motiver blandt de ældste. Med blomstret tapet kan du nemt inddrage naturen indenfor. 

Opsætning og valg af savsmuldstapet

Der er mange fordele ved at vælge savsmuldstapet til væggene. Her kan du læse om de forskellige typer samt alle mulighederne.