Få mere ud af dine tapetrester!

Hvis du, ligesom mange andre, har lidt ekstra tapet tilovers efter dit sidste indretningsprojekt, så smid det endelig ikke ud! Er du en kreative sjæl, som altid er frisk på at dekorere hjemmet på en ny og anderledes måde, så kan tapetresterne bruges i dit næste DIY-projekt. Tapetet kan forvandles til flot hjemmedekoration, cool kontorudsmykning eller unik gaveindpakning.

Vi har her forsøgt at samle en række fede og kreative idéer til, hvordan du kan få mest muligt ud af dine smukke tapetrester fremfor at smide dem i bunken til småt brændbart.

 

7 kreative idéer til dine tapetrester

 

  1. Selvklæbende folie:

Skulle du ligger du inde med overskydende selvklæbende folie, så kan du eksempelvis give dig i kast med at pifte din ridsede computer eller skabslåger op med nogle flotte mønstre eller blomster. Det er en super nem og billig løsning, og så kan vi sikre dig at du helt sikkert har den sejeste computer på kontoret.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal begynde, så har vi en trin-for-trin guide, som tager dig i hånden hele vejen, så du får et resultat du er tilfreds med. Se den her

 

 

  1. Giv dine møbler og interiør en makeover:

Ens møbler, og andet interiør, har en tendens til at falme over tid, især hvis de er blevet flittigt brugt. Der skal dog ikke meget til for at genoplive dem så de er klar til flere års brug. En hurtig makeover er ikke krævende, men giver et fabelagtigt resultat. Se blot eksemplet nedenfor

 

  1. Indram dine tapetrester:

Normalt er det familieportrættet eller potteplanterne, som udgør udsmykningen i stuen eller på kontoret. En nem og anderledes måde at skabe en personlig og lun stemning i hjemmet på, er at smide dit designtapet i en billedramme.   

 

  1. Lav små figurer på lampeskærme eller vægge:

Selv en lille smule tapet kan være nyttigt og kan opfriske lampeskærme eller vægge. Gør børneværelset ekstra eventyrligt med små udklip af dit barns yndlingsdyr eller favorit tegnefilmsfigur og påfør dem på lamperne eller på væggene.

Vær kreativ, dit barn vil elske det! 

 

  1. Gave indpakning:

Dine Tapetrester kan give en ny dimension til din gaveindpakning. Tapet fungerer utrolig godt, som smukt og luksuriøst gavepapir der gør at netop din gave skiller sig ud fra de andre.   

  1. Dekorer potteplanterne:

Planter er en fantastisk måde at dekorere dit hjem og samtidig giver de en frisk følelse i hjemmet, som mange af os kan have brug for. Men, man kan gå skridtet længere og udsmykke sine potter med sine tapetrester for at give indretningen et særligt touch.

  1. Collage:

Skab en enestående vægbeklædning med en kombination af forskellige tapetdesigns på samme væg. Står du tilbage med tapetrester i flere forskellige farver og nuancer, så kan en cool vægcollage være en mulighed for at skabe en sjov og spændende stil i rummet. Som en bonus bliver din flotte væg, uden tvivl, et fast samtaleemne når du har besøg.

Det bedste ved denne løsning er at ”everything goes” og du kan sammensætte det præcis som du har lyst til.

 

"Everything goes"

Mulighederne er uendelige og det er kun fantasien som sætter grænser! Hvis du vil have endnu flere idéer og forslag til, hvordan du kan være kreativ med dine tapetrester, så kan du her se hele 37 kreative måder at udnytte dine rester 37 DIY Ideas With Wallpaper Scraps (diyjoy.com)