Har du styr på hjemmekontoret?

I løbet af de seneste år er hjemmekontoret, af gode grunde, blevet et rum hvor vi i større grad opholder os.  Hjemmearbejdsdage er efterhånden blevet en mere naturlig del af vores daglige arbejdsgang.

Corona pandemien har tvunget mange virksomheder til at tænke udenfor boksen, når det galt at holde tandhjulene kører i virksomheden. Det har i manges tilfælde betydet at rode-rummet eller andre uudnyttede steder i hjemme, blev forvandlet til et hjemmekontor.

Derfor er det også vigtigt at dine omgivelser fremmer kreativitet og ikke fjerner fokus for de arbejdsopgaver, som ligger for dagen.

I denne artikel kommer vi med nogle gode tips til, hvordan du kan skabe et kreativt arbejdsmiljø i hjemmet

Farverne betyder noget

Farver har en stor indvirkning på vores velvære og kreativitet, når vi opholder os det samme sted i mange timer. Derfor bør du grundigt overveje, hvilke farver du vælger til hjemmekontoret.

Forsøg at inkorporere lyse nuancer på kontoret for at højne friskheden og inviter til en god arbejdsdag. Vælg derfor varme og opmuntrende farver så det ikke virker for dystert at være på arbejde, især hen over de mørke vinterdage

I tilfældet af at du ikke vil i gang med det helt store malerprojekt, har du også muligheden for at spice hjemmekontoret op med en række forskellige tapeter, som sikrer dig en skarp vægbeklædning til dine omgivelser.

  • Ensfarvede tapeter: Ensfarvet tapet findes i mange forskellige farver, og passer i alle rum, også hjemmekontoret. Med denne type tapet kan du finde de varme og dæmpede farver, som er optimale for et arbejdsmiljø. Se vores store udvalg af ensfarvede tapeter her

  • Den nordiske stil: Tapeterne i denne kategori er meget afdæmpede i farverne og har til formål at skabe ro i rummet. Så hvis du godt kan lide den nordiske stil, hvor mønstrene lægger vægt på det arkitektoniske aspekt, så vil dette være den ideelle vægbeklædning. Se mere her

  • Blomster og blade: Hvis du er typen som har tendens til at drage inspiration fra naturen, så vil denne kategori passe godt ind i dit arbejdsmiljø. Denne type tapet fås i hele farveskalaen, lige fra klare eksotiske farver til mere nedtonede nordiske nuancer.

 

Som tidligere nævnt er det vigtigt at farverne i rummet ikke forstyrrer øjet. Derfor anbefaler vi at du fra starten pynter en enkelt væg, for at komplimentere resten af rummet og samtidig understreger din personlige indretning og stil.

Det er selvfølgelig helt din egen beslutning og du skal gøre, hvad du føler matcher dig og som du arbejder bedst i.

 

Lad kreativiteten få frit løb med Smarter surfaces

Skal du bruge et hurtigt overblik over dine arbejdsopgaver eller et sted at samle idéerne, så kan tavler, som whiteboards eller Smarter surfaces overflader, være ideelle til det formål.

Disse innovative løsninger er ofte et fast inventar på langt de fleste arbejdspladser. Faktisk kan de nemt benyttes, som et indretningselement i kontorindretningen, på en måde der gør din arbejdsgang mere kreativ i dit hjemlige set-up.

Hvorfor vælge Smarter surfaces?

  • Skab moderne og funktionelle arbejdsmiljøer
  • Frem samarbejdet bland kollegaer og elever
  • Maksimer kreativiteten og deling af idéer
  • Miljøvenlige produkter

 

Whiteboard

Der er ingen grænser for, hvordan du kan bruge en whiteboardvæg. Disse kan sættes op på, hvilken som helst glat overflade og fås i netop den størrelse og farve du ønsker, så det matcher resten af kontoret.

Magnetiske overflader

Magnetiske overflader kan være en fantastisk opdatering til dine vægge og din produktivitet. Magnetmaling og magnetspartel fra Smarter Surfaces, kan benyttes på en glat overflade af fx træ, beton, eller blot en almindelig væg. Derudover er begge overmalbare og sågar tapetserbar, så du ikke skal nøjes med en kedelig grå væg.

Ha’ trivsel og produktivitet for øje

Hjemmekontoret er mere relevant end nogensinde før. Det er vigtigt at du giver dig selv de bedste forudsætninger for at trives i dit hjemlige arbejdsmiljø, når du planlægger hvordan kontoret skal se ud. Vigtigst af alt, skal du indrette det på en måde, som du bedst kan arbejde i.