Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Wallstickers

Wallstickers kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og det er næsten kun kreativiteten, der sætter grænser for hvad de kan bruges til. Du kan pryde en kedelig og kold endevæg med en stor og farverig wallsticker, eller du kan sætte dem på skabe, skuffer og reoler. I køkkenet kan du hænge en wallsticker-kalender op, så kan hele familien følge hinandens planer og aftaler.

Til børneværelset finder du et bredt udvalg af billige wallstickers i motiver lige fra sjove dyr til flotte mønstre. Vi har f.eks. et stort udvalg af de populære wallstickers med Minions, der kan give et humoristisk præg på hjemmet. Vi har også wallstickers fra Disney, så man kan hænge Disneys mest populære personligheder op på væggen.

Barcelona
Disney
Juventus
Kalender
Minions
Real Madrid
Verdensstjerner

Wallstickers er også til teenagere

Wallstickers kan indgå som flot dekorering på teenageværelset. Som det mest oplagte til teenageværelset har vi blandt andet wallstickers med verdenskendte fodboldspillere, samt stickers med fodboldspillere fra store fodboldklubber, så man nemt kan støtte sit idol eller sin klub og samtidig have et flot dekoreret teenageværelse. Hvis ikke det skal være wallstickers der pryder teenageværelset, har vi også forskellige kategorier af tapet. Det kunne være tapet med mursten, tapet med træ eller måske et stribet tapet. Vi har også samlet en forskelige tapeter i en kategori med oplagt teenagetapet, der kan passe ind på et teenageværelse. Hvis ikke i finder det i skal bruge her på Tapethusets hjemmeside, i også meget velkommen til at besøge vores showroom i Aarhus Nord. Her vil i helt sikkert kunne finde det der passer til værelset. Vi har et hav af wallstickers, tapeter og fototapeter