Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Kreativ indretning med wallstickers

 

 

Hos Tapethuset har vi et væld af smarte wallstickers, dekorative tapeter og unikke fototapeter til kreativ og personlig indretning. Særligt kan wallstickers bruges i stort set alle boligindretninger og vægudsmykninger, og det er næsten kun kreativiteten, der sætter grænser for, hvad de kan bruges til.

Dekorationsklistermærker er en moderne form for vægdekoration, der hurtigt og let kan pifte dit hjem op. Du kan fx pryde en kedelig og kold endevæg med en stor og farverig wallsticker, der skaber en hyggelig stemning med et personligt udtryk. Du kan også sætte mindre wallstickers på skabe, skuffer og reoler for et mere stilfuldt og unikt look. I køkkenet kan du med fordel hænge en praktisk wallsticker-kalender op, så hele familien nemt og overskueligt kan følge med i hinandens planer og aftaler.

Wallstickers er en genial måde at give den gas med et stort og farverigt motiv, uden at skulle give sig i kast med et kæmpe arbejde, hvis der senere fortrydes eller der skal indrettes på ny. Er du blevet træt af det udvalgte wallsticker-design eller vil du gerne flytte dekorationsklistermærket, kan du nemlig nemt pille det ned med fingrene, og vil hverken ødelægge vægmalingen eller det tapet, som wallstickeren har siddet på.

 


  • ,- kr. - ,- kr.
Wallsticker Drøm

Wallsticker Drøm

159,- kr.

Wallsticker Elena

Wallsticker Elena

159,- kr.

Wallsticker Familie

Wallsticker Familie

159,- kr.

Wallsticker Just Smile

Wallsticker Just Smile

159,- kr.

Wallsticker Mickey Mouse

Wallsticker Mickey Mouse

159,- kr.

Wallsticker Phineas og Ferb

Wallsticker Phineas og Ferb

159,- kr.

Wallsticker Vin

Wallsticker Vin

159,- kr.

Whiteboard Folie 60cmX80cm 10 ark.

Whiteboard Folie 60cmX80cm 10 ark.

279,- kr.

Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)

Wallstickers til børneværelset og teenagere

Wallstickers skaber liv og personlighed til din boligindretning, og du kan sætte dem på stort set alle overflader. Du får dog det bedste resultat, hvis du klister dem på de helt glatte flader såsom vægge, skabe, spejle, fliser, døre etc. Og med den rette behandling kan wallstickers endda holde op til tre år eller længere.

Til børneværelset finder du et bredt udvalg af billige wallstickers i fantasifulde motiver, hvor vi har alt lige fra sjove dyr, berømte verdensstjerner og flotte mønstre. Vi har også et stort udvalg af de populære wallstickers med Minions, der kan give et humoristisk præg. Vi har også wallstickers fra Disney, så man kan hænge Disneys mest populære personligheder og karakterer op på væggen.

Dekorationsklistermærker kan også sagtens indgå som flot dekorering på teenageværelset. Som det mest oplagte til teenageværelset har vi blandt andet wallstickers med verdenskendte fodboldspillere, samt stickers med fodboldspillere fra de store fodboldklubber, så man nemt kan støtte sit idol eller sin klub, og samtidig have et flot udsmykket teenageværelse med personlighed.

Hvis ikke det skal være wallstickers der dekorerer teenageværelset, har vi også flere forskellige kategorier af dekorativ tapet. Det kunne fx være råt tapet med mursten, stemningsskabende tapet med træ eller måske et trendy stribet tapet. Vi har også samlet de mest populære teenagetapeter, der aldrig bliver kedelige at kigge på, i en kategori for sig. Her finder du et væld af farvestrålende tapeter med udtryksfulde motiver, som passer perfekt til ethvert teenageværelse.

Hvis du har spørgsmål eller ikke lige kan finde de wallstickers, som du skal bruge her på Tapethusets hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice for professionel rådgivning eller besøge vores store showroom i Aarhus Nord, hvor du helt sikkert vil kunne finde netop de wallstickers du søger.