Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

Nanoleaf Aurora

Det canadiske firma Nanoleaf har skabt produktet "Aurora", der er en fuldt konfigurerbar lysopsætning med millioner af forskellige farver og utallige udseender, afhængig af dine ønsker. Ved hjælp af Aurora-appen kan du kontrollere næsten alle aspekter af lyset over dit wi-fi. LED-belysningen gør dit hjem personligt og unikt, og samtidig er det særdeles flot og interessant at se på.

Aurora placeres nemt på en flad overflade og kan derefter nemt flyttes rundt, som du ønsker det. Du kan selv skabe geometri og former, som du ønsker, og da panelerne nemt kan klikkes sammen og fungerer problemløst, kan du til enhver tid ændre mening. Farverne kan skiftes med det samme, og hvis du ønsker, at farven skifter i et bestemt mønster med specifikke farver, er det også muligt og hurtigt. Du kan få rummet til at ånde i et væld af farver alt efter det krævede humør eller din yndlingsfarve.

Resultatet bliver en raffineret og elegant væg, der er inspirerende og livgivende takket være alle de mulige farveændringsmønstre.

Hvis du vil se Nanoleaf Aurora og alle tilhørende funktioner, er du meget velkommen i butikken på Katrinebjergvej 93A i Århus, da vi allerede har LED-belysningen ophængt på en af vores vægge og den tilhørende app installeret.

BEMÆRK: Rabatkoden ved førstegangskøb gælder IKKE disse produkter.


Nanoleaf Aurora - Startpakke

Nanoleaf Aurora - Startpakke

Startpakken indeholder 9 paneler, strømforsyning, tape, controller-enhed og elektroniske forbindere

1.699,- kr.

Nanoleaf Aurora - Udvidelsespakke

Nanoleaf Aurora - Udvidelsespakke

Denne pakke indeholder 3 paneler, der kan bruges til at udvide dit starterpakke-mønster. På é

530,- kr.

Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)
Mere end 16 millioner farver

Mere end 16 millioner farver

Du kan vælge utallige farver og farvekombinationer, og LED-belysningen ændrer sig med det samme. Hvis du bruger mobil-app'en, kan hver eneste modul konfigureres individuelt, så du kan lave regnbuefarver eller gradvise toner. Hvis du ønsker mindre intensitet, kan du også skrue ned for lysstyrken. Med Nanoleaf Aurora er du ikke begrænset af teknikken bag LED-belysningen - farverne er tydelige og findes i massevis.

Hvis du ønsker en varm og sol-lignende belysning til vintermorgenerne, kan du indstille Aurora, så den automatisk kører en levende sommerbelysning, når du skal til at stå op. Hvis du vil have romantisk belysning til middagen, kan Nanoleaf Aurora nemt indstilles til dette. Du kan ændre alle farverne med det samme på din mobil.

Fleksibilitet

Nanoleaf Aurora kan sættes sammen præcis som du ønsker det, så længe væggen er flad. Takket være det højtudviklede dobbeltklæbende tape, der medfølger i rigelig mængder i såvel startpakken som udvidelsespakker, kan du hænge modulerne op på enhver væg uden problemer. Modulerne klistrer godt og er ikke i fare for at falde ned, men samtidig kan de også nemt fjernes uden risiko for, at f.eks. underliggende tapet rives med, når tapen fjernes.

Nanoleaf Aurora kan endda fortsætte op på loftet, så der er plads til endnu mere leg og flere former. Hvis du ikke længere synes, LED-belysningen passer på væggen, kan alle modulerne nemt tages ned og flyttes til en anden væg. Det tager kun få minutter at opsætte denne belysning, og det er så nemt, at man hverken behøver værktøjer eller elektrikeruddannelse for at gøre det.

Fleksibilitet
Kreativitet

Kreativitet

Vær kreativ med din Aurora - den passer til alle lokaler, miljøer og humører. Foruden det kæmpestore udvalg af forskellige farver og den store fleksibilitet, der gør dig i stand til at samle belysningen på rigtig mange måder, kan Nanoleaf Aurora meget mere. Ved hjælp af app'en kan du selv indstille det mønster, belysningen skifter med. Vil du have en langsom udfasning af blå, der bliver til turkis og senere grøn? Du kan selv indstille, hvor lang tid, det tager! Vil du have sporadiske eksplosioner af alverdens diskofarver? Bare vælg farverne, og så skifter tilfældige paneler mellem dine valgte farver. Du kan vælge så mange farvetoner, du ønsker. Med Nanoleaf Auroras mobil-app er der ingen begrænsninger for, hvad du kan få lyset til at gøre.

Modularitet

Nanoleaf Aurora består af op til 30 paneler på én strømforsyning, hvor hvert enkelt panel kan flyttes præcis som du ønsker det. Det betyder, at udover de 9 paneler i startpakken, kan du købe 7 udvidelsespakker, før strømforsyningen ikke længere rækker. I alt ville 30 paneler kræve 60W ved maksimal lysstyrke, og de ville i gennemsnit holde 25.000 timer. Dette svarer til over 1000 dage, eller cirka 3 år, hvis du aldrig slukker dem.

Takket være de medfølgende konnektorer, kan du nemt og hurtigt flytte hvert eneste panel rundt på væggen og sætte dem sammen på utallige måder. Den nye form bliver genkendt med det samme af mobil-app'en, så du ikke behøver vente, før det flyttede panel kan integreres i mønsteret. På billedet til højre ses bare tre af tusindvis af forskellige konfigurationer, der er mulige. Med flere paneler bliver flere konstruktioner mulige. Hver eneste del af Nanoleaf Aurora kan nemt og hurtigt ændres, hvis du ønsker det.

Modularitet

Herunder er en kort videointroduktion til Nanoleaf Aurora, så du nemmere kan visualisere og blive inspireret til brug.