Harlequin Tapet

Harlequin har i mange år lavet tapet-kollektioner af højeste kvalitet, og deres design og brand er derfor verdenskendt. Hos Harlequin tapet, er designerne innovative og ikke bange for at prøve noget nyt, specielt når det gælder lancering af kollektioner med andre designere. Deres non-woven-/Smart-Paper-tapet er blandt den bedste kvalitet og nemt at sætte op, da man påfører tapetklisteret direkte på væggen. Harlequin tapet fås i mange forskellige varianter, hvad end du er til det afdæmpede og smukke ved naturen, eller vil have skinnende tapeter, der er utraditionelle og beundringsværdige. Leder du efter tapet til børneværelset, har Harlequin også flere eksempler på børnetapet.

Anthozoa
Colour 1
Colour 2
Colour 4
Little Treasures
Mirador
Momentum III
Momentum VI
Momentum Vol. 7
Palmetto
Purity
Salinas
Sophie Robinson
Zapara

Amity Lined/Kalk - tapet - 10,05x0,52 m - fra Harlequin

Amity Lined/Kalk - tapet - 10,05x0,52 m - fra Harlequin

699,- kr.

Amity messing - tapet - 10,05x0,52 m - fra Harlequin

Amity messing - tapet - 10,05x0,52 m - fra Harlequin

699,- kr.

Amity Rosegul/Perler - tapet - 10,05x0,52 m - fra Harlequin

Amity Rosegul/Perler - tapet - 10,05x0,52 m - fra Harlequin

699,- kr.

Amity skifer - tapet - 10,05x0,52 m - fra Harlequin

Amity skifer - tapet - 10,05x0,52 m - fra Harlequin

699,- kr.

Amity tin/messing - tapet - 10,05x0,52 m - fra Harlequin

Amity tin/messing - tapet - 10,05x0,52 m - fra Harlequin

699,- kr.

Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

Flotte motiver og mønstre fra Harlequin tapet

Harlequin tapet fås i mange forskellige farver, mønstre og motiver. Designerne forsøger hele tiden at være nytænkende og innovative, i både udtryk og udformning, der giver stor variation i tapeterne. Der er tapet i skinnende farver, der giver nyt liv og energi i hjemmet, til de mere afdæmpede nuancer, der kan anvendes til enhver indretning. Harlequin tapet fås ofte i mange forskellige farver, så du uanset valg af motiv, kan få den baggrund du ønsker. Det kan være kolibrier omgivet af afdæmpede gule eller blå farver, til den mere gennemtrængende lilla baggrund. Flere af tapeterne kan anvendes på en enkelt væg, for ikke at være for gennemtrængende. Du kan også skabe rammeløse billeder, ved at tapetsere dele af en væg, og dermed give kontrast og liv til ensfarvede vægge.

Søger du blot lidt forandring fra de hvide vægge, kan du finde flere ensfarvede tapeter med minimalistiske motiver, i Harlequin kollektionen Momentum lll.

 

Harlequin tapeter i innovative designs

Hvis du elsker high fashion, vil Harlequin tapet sandsynligvis stjæle dit hjerte. Forvent at blive overrasket af fusioner med lækre farver, innovative strukturer og catwalk-inspirerede designs. Med Harlequin tapet, får du en selvsikker modeerklæring ind i hjemmet. Et smukt rum, der udtrykker det kreative individ du er, der understøtter din personlige indretningsstil.

Ordet Harlequin betyder 'varieret i farve eller dekoration', som opsummerer Harlequin tapet perfekt. Udover ​​digital designteknologi, elsker designerne at eksperimentere med penslerne, og anvender akvareller, gouache, blæk og mere, for at skabe nye effekter og farveblandinger på tapeterne. Slutresultaterne er et udseende, der bøjer reglerne og giver dig mulighed for at udfolde dig, fra din mest kreative side.

 

Populære kollektioner fra Harlequin tapet

Der er flere populære kollektioner fra Harlequin tapet, der henvender sig til mange forskellige smage og indretningsstile. Du kan finde stor variation i kollektionerne Colour 1 og Colour 2, hvor der er naturlige motiver med store blomster og sommerfugle, omgivet af hvide baggrunde, der giver et flot naturligt præg i hjemmet. Der er mørke minimalistiske tapeter, der giver forandring til lyse rum, der med fordel kan bruges på en væg og skabe kontrast til rummets øvrige vægge. 

Harlequin tapet har også lavet en kollektion, der henvender sig til børneværelset. I kollektionen Little Treasures, er der et stort udvalg til både piger og drenge. Der er tapet til det fortryllende prinsesse værelse, med hjerter, blomstre og striber i lyserøde farver. Du kan også finde tapet til det seje drengeværelse, med robotter og skibe i mange forskellige farver. I kollektionen er der tapeter med striber, cirkler og trekanter, der også kan bruges på værelserne til de lidt ældre børn og på gæsteværelset. Du kan se hele vores store udvalg af børnetapet her.