Hurtig levering

  Fri fragt over 499,- 

ferm LIVING

Danmarks bedste og billigste ferm LIVING-tapetforhandler!
ferm LIVING er skandinavisk design med et touch af retrocharme. Alle ferms produkter har et fint grafisk udtryk og fine farver, der passer perfekt til en nordisk boligindretning. Ferm LIVING er dansk design, når det er bedst. Tapeter og wallstickers fra ferm LIVING er spændende, finurlige og kendetegnede som tidsløse.

Vi har solgt tapeter og wallstickers fra ferm LIVING siden februar 2006, hvor ferm LIVINGS første tapetkollektion udkom. Kollektionen blev skabt på basis af grundlæggeren Trine Andersens tanker og ideer om moderne nordiske hjem.
Hun sprang ud i tapetdesign, da hun ikke var i stand til at finde tapet med de designs, der komplimenterede hendes andre produkter, og derfor besluttede hun selv at lave det. ferm LIVING-tapet har siden været en kæmpe succes.
Hvis du vil læse mere om ferm LIVING, kan du se ferm LIVINGS historie på deres hjemmeside.

Vi henviser til vores fysiske butik på Katrinebjergvej 93A, 8200 Aarhus N ved køb af ferm LIVING-tapet, da vi har alle ferm-tapeterne i butikken, også som prøve, så du kan se en bane tapet, inden du køber det. Dette er en meget god ide, da farve, glans og struktur ikke gengives korrekt på billeder og computerskærme. 
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 86 16 73 00 eller via e-mail til [email protected].

Viser 1 til 17 af 17 (1 sider)