Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Hvordan bruger andre tapet?

Hvordan bruger andre tapet?

Mangler du inspiration til at vælge tapet, eller er du nysgerrig på, hvordan andre indretter med tapet?  Mulighederne er uendelige og hvor skal man lige starte? Hos Tapethuset er vi helt vilde med tapet og boligindretning, og vi vil gerne være med til at gøre din indretning endnu mere personlig. Derfor har vi lavet denne side, hvor du kan samle inspiration og se, hvordan andre har valgt at bruge tapetet i deres indretning. Se med her på siden, hvor vi løbende viser nogle af vores kunders resultater. 

 

 

 

 

 


 

Julie Marie indehaver af bloggen Mossroom.dk

 

Julie har tapetseret en enkelt væg i stuen, hvilket understreger hendes personlige indretning uden at dominere udtrykket. Det blomstrede tapet fra engelske Morris og Co., skaber en livlig væg med eksklusive undertoner.

Køb tapetet Archive fra Morris og Co. her

 

I entréen har Julie tapetseret alle vægge med et tapet med grønne palmer og rosa baggrund. Tapetet fra engelske Cole & Son giver et fantastisk førstehåndsindtryk, når man træder ind i lejligheden. Den rosa baggrund giver rummet et feminint og rolig udtryk, mens bladene sørger for at give rummet liv og spil på væggene.

Køb tapetet Palm Leaves fra Cole & Son her

 

 


 Line, Aarhus 

 

Er du nervøs for at bringe mørke farve eller mønstrede tapeter indenfor? Line har tapetseret en enkelt væg i et mørke grønt tapet med eksotiske dyr og planter. Mange er nervøse for at bruge mørke farver på vægge og større overflader. Tapetserer du på en enkel væg, kan du sagtens bruge mørke nuancer, uden at det gør rummet mindre eller mere kompakt. Ofte bringer mørke farver et eksklusivt udtryk med sig, som giver rummet en hyggelig atmosfære. 

Køb tapetet Savuti fra Cole & Son her. Fås i flere nuancer

 


Stine, Aarhus

 

Er du i tvivl om hvordan du kan gøre børneværelset ekstra hyggeligt og indbydende? Gør som Stine og beklæd væggene med eventyrlige figurer og søde motiver. Vi har et stort udvalg af børnetapeter, som du kan se lige her - Her kan du finde både pige- og drengefarver og helt neutrale nuancer. Når du indretter børneværelset med tapet på væggene, giver væggene ekstra liv til værelset og giver barnet noget sjovt og underholdende at kigge på. Tapetet er fra danske Tapetcompagniet's børnekollektion Jack'n Rose Junior og fås i nogle fantastiske farver. 

 

Køb tapetet Air Ballons fra Tapetcompagniet her

 


 

 Anne, Indehaver af bloggen www.blogliv.dk

Anne har indrettet sin åbne stue med et tapetseret endevæg. Tapetet med bløde bølger, skildpadder og forskellige hvaler giver en fantastisk atmosfære i stuen. Væggen komplimenterer Annes personlige stil og passer helt perfekt ind i hendes skandinaviske indretning. Nuancerne er grålige, hvilket giver et overordnet roligt udtryk - samtidig med at det bringer liv og hyggelig stemning. Når man vælger neutrale toner på tapetet, er det nemt at kombinere med andre farver og nuancer. Tapetet er fra engelske Cole & Son's kollektion Whimsical, og fås i forskellige nuancer. 

 
 

Relaterede artikler

Valg af tapet
Hvordan vælger man tapet? Når man vælger tapet er der flere forskellige parametre man bør overveje. Selve designet og udseende skal vælges ud fra hvilket udtryk man ønsker i sit hjem. Tapet kan sagtens fungere som det bærende element i indretningen, hvis man eksempelvis vælger et dominerende tapet eller tapetserer alle vægge i rummet. Tapet kan også understøtte ens indretning og fungere om et dekorativt element, ved eksempelvis at man vælger et mere neutralt tapet eller kun tapetserer en eller to vægge. Øn..
Hvordan tapetserer man?
Få gode råd til opsætning af tapet lige her Hvordan er det nu lige man sætter sit nye tapet op? Før du bestiller dit nye tapet, kan det være en god ide, at måle rummet op, så du ved hvor meget tapet du cirka skal bruge. De fleste ruller måler 53 centimeter i bredden og 10 meter i længden, men det er altid en god ide at tjekke specifikationerne for det ønskede tapet. Vær opmærksom på at mønstrede tapeter ofte kræver lidt forskydning fra bane til bane. Dette er anført som mønsterfors..
Kan man reparere tapet?
Hvordan reparerer man tapet? Tapet er faktisk, som udgangspunkt, ikke til at reparere på, hvis først skaden er sket. Der er som oftest mønsterforskydninger og farveforskelle i tapetet, der gør det meget svært at reparere, så resultatet bliver som før. Det kan dog godt lade sig gøre, hvis man ikke nødvendigvis forventer, at tapetet bliver lige så smukt som før. Det kræver, at man har en rest af tapetet til at ligge.      Sådan reparerer du dit tapet Det er vigtigt at bruge afdækni..
Tapet inspiration
Brug tapet i din indretning - Få inspiration til hele hjemmet her  Tapet er noget af det hotteste indenfor boligindretning i dag. Flere og flere vælger at gøre deres hjem unikke ved at tapetsere enkelte vægge eller hele rum. Der findes et hav af forskellige tapeter, som hver især kan bidrage med noget helt specielt i rummet. Det kan virke som et stort skridt at tage, når man vælger at tapetsere for første gang. Hertil er det vigtigt at tilføje: Tapet kan fjernes eller skiftes ud. Det er ikke et endegyldigt valg. Moden skifter, ..
DIY-projekter med selvklæbende folie
Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge selvklæbende folie til dit næste DIY-projekt? Hos Tapethuset elsker vi at pynte hjemmet op med DIY-projekter, da det giver et helt unikt og personligt præg. Ligeledes er det altid hyggeligt at kunne fordybe sig i mindre projekter i fritiden. Mulighederne er uendelige, og derfor har vi lavet dette indlæg, hvor du kan blive inspireret til, hvordan du kan bruge selvklæbende folie i din indretning. Vi vil løbende komme med nye DIY-projekter.   Selvklæbende folie    Hos Tap..
Se hvordan tapet kan ændre dine rum
Det kan være svært at forestille sig, hvordan et rum vil se ud, hvis man maler en væg eller to - eller sætter tapet op. Designer Lisbet Gertz tilbyder vejledning og sparring, hvis du har brug for hjælp til at indrette dit hjem med farver og mønstre. I de følgende eksempler vises, hvordan maling og tapet kan ændre stil og stemning i et rum.     Funktionel æstetik En lidt kedelig TV-væg kan nemt transformeres til en en mindre botanisk oase ved at tilføre tapet og farve. Den mørke vægfarve ..