Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-


 

Hvordan bruger andre tapet?

 

Mangler du inspiration til at vælge tapet, eller er du blot nysgerrig på, hvordan andre har indrettet med tapet?  Mulighederne er uendelige, og hvor skal man lige starte?

 

Hos Tapethuset er vi helt vilde med tapet og boligindretning, og vi vil gerne være med til at gøre din indretning endnu mere personlig. Derfor har vi lavet denne side, hvor du kan samle inspiration og se, hvordan andre har valgt at bruge tapetet i deres indretning. Se med her på siden, hvor vi løbende viser nogle af vores kunders resultater. 

 

_________________________________________________________________________________________________

 

Julie Marie, indehaver af bloggen Mossroom.dk

 

Mønstret tapet i stuen

 

Julie har tapetseret en enkelt væg i stuen, hvilket understreger hendes personlige indretning uden at dominere udtrykket. Det blomstrede tapet fra engelske Morris og Co., skaber en livlig væg med eksklusive undertoner.

 

 
 
 
 

Køb tapetet Archive fra Morris og Co. her

 

 

Palmer i entréen

 

I entréen har Julie tapetseret alle vægge med et tapet med grønne palmer og rosa baggrund. Tapetet fra engelske Cole & Son giver et fantastisk førstehåndsindtryk, når man træder ind i lejligheden. Den rosa baggrund giver rummet et feminint og roligt udtryk, mens bladene sørger for at give rummet liv og spil på væggene.

 

 
 
 
 

Køb tapetet Palm Leaves fra Cole & Son her

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Line, Aarhus

 

Tropisk jungle i entréen

 

Er du nervøs for at bringe mørke farver eller mønstrede tapeter indenfor? Line fra Aarhus har tapetseret en enkelt væg i et mørkegrønt tapet med eksotiske dyr og planter. 

 

Mange er nervøse for at bruge mørke farver på vægge og større overflader. Tapetserer du på en enkelt væg, kan du sagtens bruge mørke nuancer, uden at det gør, at rummet synes mindre eller føles mere kompakt. Ofte bringer mørke farver et eksklusivt udtryk med sig, som giver rummet en hyggelig atmosfære. 

 

 
 
 
 

Køb tapetet Savuti fra Cole & Son her. Fås i flere nuancer

 

_________________________________________________________________________________________________

 

Stine, Aarhus

 

Balloner på børneværelset

 

Er du i tvivl om, hvordan du kan gøre børneværelset ekstra hyggeligt og indbydende? Gør som Stine og beklæd væggene med eventyrlige figurer og søde motiver.

 

Vi har et stort udvalg af børnetapeter, som du kan se lige her - Her kan du finde både pige- og drengefarver og helt neutrale nuancer.

 

Når du indretter børneværelset med tapet på væggene, giver væggene ekstra liv til værelset og giver barnet noget sjovt og underholdende at kigge på. Tapetet er fra danske Tapetcompagniet's børnekollektion Jack'n Rose Junior og fås i nogle fantastiske farver.

 

 
 
 
 

Køb tapetet Air Ballons fra Tapetcompagniet her

 

_________________________________________________________________________________________________

 

Anne, indehaver af bloggen Blogliv

 

Bløde bølger i stuen

 

Anne har indrettet sin åbne stue med et tapetseret endevæg. Tapetet med bløde bølger, skildpadder og forskellige hvaler giver en fantastisk atmosfære i stuen. Væggen komplimenterer Annes personlige stil og passer helt perfekt ind i hendes skandinaviske indretning. Nuancerne er grålige, hvilket giver et overordnet roligt udtryk - samtidig med at det bringer liv og hyggelig stemning.

 

Når man vælger neutrale toner på tapetet, er det nemt at kombinere med andre farver og nuancer. Tapetet er fra engelske Cole & Son's kollektion Whimsical, og fås i forskellige nuancer. 

 

 
 
 
 
 

Relaterede artikler

Valg af tapet
  Hvordan vælger man tapet? Når man vælger tapet er der flere forskellige parametre man bør overveje. Selve designet og udseende skal vælges ud fra hvilket udtryk man ønsker i sit hjem. Tapet kan sagtens fungere som det bærende element i indretningen, hvis man eksempelvis vælger et dominerende tapet eller tapetserer alle vægge i rummet. Tapet kan også understøtte ens indretning og fungere om et dekorativt element, ved eksempelvis at man vælger et mere neutralt tapet eller kun tapetserer en eller to vægg..
Hvordan tapetserer man?
  Få gode råd til opsætning af tapet lige her Indholdsfortegnelse:  Hvordan tapetserer man på forskellige underlag?  Opsætning af traditinelle papirtapeter  Opsætning af Smart-Paper (Non-Woven) tapet        Hvordan er det nu lige man sætter sit nye tapet op? Før du bestiller dit nye tapet, kan det være en god ide, at måle rummet op, så du ved hvor meget tapet du cirka skal bruge. De fleste ruller måler 53 centimeter i bredden og 10 meter i længden, men..
Kan man reparere tapet?
  Hvordan reparerer man tapet?   Indholdsfortegnelse:  Sådan reparerer du dit tapet  Sådan lapper du savsmuldstapet  Tapet er faktisk, som udgangspunkt, ikke til at reparere på, hvis først skaden er sket. Der er som oftest mønsterforskydninger og farveforskelle i tapetet, der gør det meget svært at reparere, så resultatet bliver som før.   Det kan dog godt lade sig gøre, hvis man ikke nødvendigvis forventer, at tapetet bliver lige så smukt som før. Det kræver..
Tapet inspiration
  Tapetinspiration    Tapet er noget af det hotteste indenfor boligindretning i dag. Flere og flere vælger at gøre sit hjem unikt ved at tapetsere enkelte vægge eller hele rum.   Der findes et hav af forskellige tapeter, som hver især kan bidrage med noget helt specielt i rummet. Det kan virke som et stort skridt at tage, når man vælger at tapetsere for første gang. Hertil er det vigtigt at tilføje: Tapet kan fjernes eller skiftes ud. Det er ikke et endegyldigt valg. Moden skifter, og ens egen smag skifter. Tapet ..
DIY-projekter med selvklæbende folie
  DIY-projekt med selvklæbende folie   Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge selvklæbende folie til dit næste DIY-projekt? Hos Tapethuset elsker vi at pynte hjemmet op med DIY-projekter, da det giver et helt unikt og personligt præg. Ligeledes er det altid hyggeligt at kunne fordybe sig i mindre projekter i fritiden.   Mulighederne er uendelige, og derfor har vi lavet dette indlæg, hvor du kan blive inspireret til, hvordan du kan bruge selvklæbende folie i din indretning. Vi vil løbende komme med nye DIY-projekter.&n..
Se hvordan tapet kan ændre dine rum
  Se hvordan tapet kan ændre dine rum Det kan være svært at forestille sig, hvordan et rum vil se ud, hvis man maler en væg eller to - eller sætter tapet op. Designer Lisbet Gertz tilbyder vejledning og sparring, hvis du har brug for hjælp til at indrette dit hjem med farver og mønstre. I de følgende eksempler vises, hvordan maling og tapet kan ændre stil og stemning i et rum.   Indholdsfortegnelse:  Funktionel æstetik  Kontrast og stemning  Lille tapetflade - fin virkning  Farve og udsmyk..