Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Hvordan bruger andre tapet?

Hvordan bruger andre tapet?

Mangler du inspiration til at vælge tapet, eller er du nysgerrig på, hvordan andre indretter med tapet?  Mulighederne er uendelige og hvor skal man lige starte? Hos Tapethuset er vi helt vilde med tapet og boligindretning, og vi vil gerne være med til at gøre din indretning endnu mere personlig. Derfor har vi lavet denne side, hvor du kan samle inspiration og se, hvordan andre har valgt at bruge tapetet i deres indretning. Se med her på siden, hvor vi løbende viser nogle af vores kunders resultater. 

 

 

 

 

 


 

Julie Marie indehaver af bloggen Mossroom.dk

 

Julie har tapetseret en enkelt væg i stuen, hvilket understreger hendes personlige indretning uden at dominere udtrykket. Det blomstrede tapet fra engelske Morris og Co., skaber en livlig væg med eksklusive undertoner.

Køb tapetet Archive fra Morris og Co. her

 

I entréen har Julie tapetseret alle vægge med et tapet med grønne palmer og rosa baggrund. Tapetet fra engelske Cole & Son giver et fantastisk førstehåndsindtryk, når man træder ind i lejligheden. Den rosa baggrund giver rummet et feminint og rolig udtryk, mens bladene sørger for at give rummet liv og spil på væggene.

Køb tapetet Palm Leaves fra Cole & Son her

 

 


 Line, Aarhus 

 

Er du nervøs for at bringe mørke farve eller mønstrede tapeter indenfor? Line har tapetseret en enkelt væg i et mørke grønt tapet med eksotiske dyr og planter. Mange er nervøse for at bruge mørke farver på vægge og større overflader. Tapetserer du på en enkel væg, kan du sagtens bruge mørke nuancer, uden at det gør rummet mindre eller mere kompakt. Ofte bringer mørke farver et eksklusivt udtryk med sig, som giver rummet en hyggelig atmosfære. 

Køb tapetet Savuti fra Cole & Son her. Fås i flere nuancer

 


Stine, Aarhus

 

Er du i tvivl om hvordan du kan gøre børneværelset ekstra hyggeligt og indbydende? Gør som Stine og beklæd væggene med eventyrlige figurer og søde motiver. Vi har et stort udvalg af børnetapeter, som du kan se lige her - Her kan du finde både pige- og drengefarver og helt neutrale nuancer. Når du indretter børneværelset med tapet på væggene, giver væggene ekstra liv til værelset og giver barnet noget sjovt og underholdende at kigge på. Tapetet er fra danske Tapetcompagniet's børnekollektion Jack'n Rose Junior og fås i nogle fantastiske farver. 

 

Køb tapetet Air Ballons fra Tapetcompagniet her

 


 

 Anne, Indehaver af bloggen www.blogliv.dk

Anne har indrettet sin åbne stue med et tapetseret endevæg. Tapetet med bløde bølger, skildpadder og forskellige hvaler giver en fantastisk atmosfære i stuen. Væggen komplimenterer Annes personlige stil og passer helt perfekt ind i hendes skandinaviske indretning. Nuancerne er grålige, hvilket giver et overordnet roligt udtryk - samtidig med at det bringer liv og hyggelig stemning. Når man vælger neutrale toner på tapetet, er det nemt at kombinere med andre farver og nuancer. Tapetet er fra engelske Cole & Son's kollektion Whimsical, og fås i forskellige nuancer.