Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-


 

Blomstret Tapet

 

Indholdsfortegnelse: 

  • Tapet er populært
  • Beklæd væggen med et mønster
  • Blomstret tapet - en moderne klassiker 
  • Leg med mulighederne 

 

Tapet er populært 


Flere og flere vælger at pifte indretningen op med tapet, da det kan være med til at ændre udtrykket i et rum, få små rum til at synes større, understrege ens personlige stil og være en super god kontrast til et meget lyst rum.

Tapet kan bruges i mange forskellige sammenhænge og kan både passe ind i soveværelset, stuen eller gangen.

 
 

 

Beklæd væggen med et mønster


Mønstret tapet bliver mere og mere populært i de danske hjem.  Selv blomstret tapet, som har været et ”no-go” i de seneste årtier, er på vej tilbage i en opdateret og moderne form.

Grunden til at blomstret tapet og andre mønstrer er blevet så populært, skyldes at det er en let måde, hvorpå man kan skabe og udtrykke sin egen personlige og unikke stil.

 
 


Blomstret tapet – en moderne klassiker

Blomstret tapet er for mange blevet en klassiker, da der er noget moderne og samtidigt tidsløst over en blomstervæg.

Mange forbinder blomstertapet med noget vildt og farverigt, men hos Tapethuset har du mulighed for at finde alt fra minimalistiske til detaljerede blomstermotiver.

 

 
 

 

Leg med mulighederne


Tapeter giver dig mange spændende muligheder. Du kan f.eks. skabe en meget eksklusiv stil, hvis du vælger at tapetsere én enkelt væg med et blomstret tapet.

Denne form for tapetsering skaber kontrast og er med til at fuldende din indretning og sætte prikken over i’et.

Mange vælger også at tapetsere møbler eller interiør, da det er en sjov og nem måde at opdatere hjemmet på.

Mulighederne er mange, og valget er op til dig. Det er kun fantasien, som sætter grænser!

 

Relaterede artikler

Hvordan fjerner man tapet?
  Hvordan fjerner man tapet? Står du og skal fjerne gammelt tapet fra dine vægge? Læs denne guide, hvor vi både beskriver proceduren samt hvilket værktøj du skal bruge. Det kan være du har overtaget en bolig, hvor der sidder flere lag af gammelt tapet eller måske trænger du bare til forandring. Ofte kan man faktisk tapetsere oven på det gamle tapet, det kræver dog at tapetet sidder godt fast, at overfladen er af papir og at overfladen er jævn. Uanset hvorfor du skal have fjernet tapet, kan du læse denne s..
Mønstret tapet
  Tosset med tapet   Det er en dansk tradition at gøre meget ud af vores hjem, når det kommer til indretningen. Mange familier bruger meget tid i hjemmet, og derfor er det vigtigt, at vi også føler os hjemme i vores indretning. En af de mest populære måder, hvorpå man kan sætte sit eget præg på indretningen er med tapeter. Tapet er enestående til at skabe stemning i boligen, og det kan gøre noget ved et rum, som hverken maling eller møbler kan.     Mønstret tapet Tape..
Opsætning og valg af savsmuldstapet
  Hvorfor skal man vælge savsmuldstapet?   Savsmuldstapet er specielt fremstillet til overmaling, og kan anvendes som beklædning på beton, puds, gipsplader mm. Savsmuldstapet er nok en af de mest velkendte og foretrukne former for tapet og er derfor at finde i rigtig mange danske hjem. Grunden til, at savsmuldstapet er en god løsning, skyldes at: Det er nemt at arbejde med Det er nemt at male over, og man kan derfor ændre farven på væggen jævnligt Det er en god løsning, hvis væggen er i dårlig stand Tape..
Få inspiration til børneværelset

Står du og skal indrette børneværelset og mangler inspiration til hvordan og hvorledes? Se med her, hvor vi giver vores bud på nogle af tidens smukkeste børnetapeter. Skab et unikt univers på dit barns værelse, som indbyder til timevis af leg og underholdning. 

 

Se hvordan tapet kan ændre dine rum
  Se hvordan tapet kan ændre dine rum Det kan være svært at forestille sig, hvordan et rum vil se ud, hvis man maler en væg eller to - eller sætter tapet op. Designer Lisbet Gertz tilbyder vejledning og sparring, hvis du har brug for hjælp til at indrette dit hjem med farver og mønstre. I de følgende eksempler vises, hvordan maling og tapet kan ændre stil og stemning i et rum.   Indholdsfortegnelse:  Funktionel æstetik  Kontrast og stemning  Lille tapetflade - fin virkning  Farve og udsmyk..