Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-


 

Få inspiration til børneværelset

 

Drømmer du om at indrette det perfekte børneværelse? Men er du i tvivl om hvilke tapeter der findes? Se og læs her hvordan du kan indrette et lyserødt prinsesseværelse, en zoologisk have eller et æstetisk børneværelse med plads til leg og fordybelse. Og bare rolig - børnetapeter er ikke nødvendigvis lig med pangfarver og vilde mønstre! 

 

 
 

Giv børneværelset fortryllende vægge med tapeter fra Borås

 

Borås Tapeter har lavet tapetkollektionen Scandinavian Designers Mini, som indeholder nogle helt fantastiske tapeter til børneværelset.

 

Kollektionen er fyldt med søde tapeter, som med garanti vil give børneværelset et drømmende og fortryllende udtryk. Gå på opdagelse i universet med tapeter, hvor du blandt andet kan finde svømmende isbjørne, det ikoniske Brio-lejetøj og mange andre sjove og farverige motiver.  

 

 
 
 
 

 

Den sarte grønne baggrund og de svømmende isbjørne giver et beroligende og drømmende udtryk på børneværelset. Nuancerne er enkle og kan nemt kombineres med andre farver. Find tapetet med isbjørne her.

 

 

 
 
 
 

 

Skyer tegnet med lette strøg giver børneværelsets vægge et simpelt og moderne udtryk. Tapetet giver på samme tid rig mulighed for, at lege med andre farver på rummets øvrige interiør. Køb tapetet Claudia med sorte skyer lige her. 

 

__________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 
 

Skal du lave et lyserødt prinsesseværelse?

 

Drømmer du om at lave et fortryllende prinsesseværelse, som indbyder til timevis af leg og underholdning? Med tapet kan du danne rammerne med lyserøde toner og eventyrlige figurer.

 

Se et udpluk af vores fineste prinsessetapeter lige her. Du kan også gå på opdagelse i kollektionen All About Me fra den engelske tapetproducent Harlequin. Her finder du masser af vidunderlige børnetapeter med søde og sjove motiver.

 

Du kan også se Kollektionen Kids@Home fra engelske Graham & Brown, som giver mulighed for at lege med Disney prinsesser og andre velkendte figurer. 

 

 
 
 
 

 

Hvide hjerter på en fortryllende lyserød baggrund. Tapetet kan købes her.

 

 

 

Dette tapet er fyldt med hundredevis af små blomster og giver et smukt udtryk i en flot lyserød farve. Se tapetet her.

 

 
 
 
 

 

Hvide cirkler på en rosa baggrund giver et piget udtryk, men er samtidig neutralt i udtrykket, hvilket gør, at det nemt kan kombineres med andet interiør. Se tapetet fra Kids@Home lige her. 

 

 

Med dette smukke tapet er der rig mulighed for at lege med Belle, Rapunzel og Tornerose. Disneys ikoniske slot anes i baggrunden, og emmer af eventyr og timevis af leg. Se tapetet lige her. 

 
 

__________________________________________________________________________________________________

 

Indret børneværelset med en masse dyr

 

Elsker dit barn dyr og kan han eller hun ikke få nok af søde aber, heste, hunde og katte? Indret børneværelset som en zoologisk have med alverdens dyr på væggene. Vi har tapeter med mange forskellige dyr, så har dit barn et yndlingsdyr, kan du med stor sandsynlighed finde det i vores store udvalg! 

 

 

 
 
 
 

 

Pryd væggene med en hel flok af nysgerrige ræve. Denne variant er med beige baggrund og ræve i en brændt orange. Se tapetet her. 

 

Er du vild med at der er liv på væggene, men ønsker du samtidig et neutralt udtryk? Denne variant er med hvide ræve på en brun/beige baggrund, som har et lyst og skandinavisk udtryk. Tapetet kan købes her. 

 

 
 
 
 

 

Indret med savannens vilde dyr med dette tapet fra Sanderson's børnekollektion Abracazoo.  Lad børnene drage af sted på eventyr, mens de udforsker væggene fyldt med elefanter, løver, zebraer og meget mere. Tapetet indbyder til leg og kan underholde i timevis. Tapetet fås i flere farvevarianter og kan købes her.  

 
 
 
 

 

Er i vilde med hunde derhjemme? På dette tapet finder du en masse skøre hunde, som traver rundt i forskellige sko. Tapetet findes i flere farvevarianter. Find varianten med den gule baggrund her.

 

 

Tapetet med hundene findes også i en mere nautral farveskala. Se mere om tapetet her. 

 
 
 
 

 

Dette smukke og farverige tapet indbyder både til leg og læring. På tapetet finder du en masse eksotiske dyr og deres engelske betegnelser, så i sammen kan øve dyrenes engelske navne. Se og køb tapetet lige her. 

 

 

 
 
 
 

 

 Et smukt tapet med geometriske dyr i klare farver, grønne blade og fine detaljer. Tapetet kan købes online her. 

 

__________________________________________________________________________________________________

 
 

 

Indret et børneværelse fyldt med naturlige elementer

 

Tapet giver en masse muligheder! Ønsker du eksempelvis at indrette dit barns værelse med naturlige elementer, som hverken skal vandes eller vedligeholdes, så se med her. Vi har en masse tapeter med naturlige elementer, som giver et roligt udtryk og bidrager til en beroligende atmosfære i rummet.

 

 
 
 
 

 

Skab en drømmende fornemmelse med tykke svævende skyer på en ensfarvet rolig baggrund. Tapetet findes i to farvekombinationer. Se den blå variant her og den lyserøde variant her.

 

 

 
 
 
 

 

Her er alle vægge blevet beklædt med det mørkeblå tapet med skinnende stjerner i guld. Ved at tapetsere alle vægge, skaber du en hyggelig hule-stemning, som indbyder til timevis af leg og sjov. Find tapetet fra engelske Cole & Son lige her

 

 

 
 
 
 

 

Fine grønne træer i forskellige størrelser bringer liv og glæde til væggene på barnets værelse. Baggrunden er neutral, hvilket gør, at tapetets udtryk er simpelt og elegant. Se tapetet her. 

 

__________________________________________________________________________________________________

 

 

 
 

Et børneværelse fyldt med søde motiver

 

Mulighederne er mange, så du kan nemt indrette et personligt og smukt børneværelse, hvor der samtidig er fokus på barnets velvære. Ved at bruge tapet på børneværelset, kan du skabe nogle hyggelige og behagelige rammer, hvor barnet kan få timevis til at gå med leg og underholdning. Her har vi samlet nogle drømmende og eventyrlige tapeter, hvor fællesnævneren er søde motiver og figurer. 

 

 

 
 
 
 

 

Tapetet Air Balloons er fyldt med finurlige luftballoner og væggene emmer af eventyr og opdagelsesrejser. Se den blå variant her. 

 

Tapetet med de vidunderlige luftballoner findes i flere farvevarianter, så uanset om du skal indrette et pige- eller drengeværelse, kan du få farven der passer til. Se den lyserøde variant her. 

 

 

 
 
 
 

 

Et tapet fyldt med søde og uimodståelige robotter. De mintfarvede robotter skaber en masse liv på væggene, mens den hvide baggrund sørger for at udtrykket stadig er roligt. Tapetet fås i flere farvevarianter. Se tapetet her. 

 

 

Relaterede artikler

Hvordan fjerner man tapet?
  Hvordan fjerner man tapet? Står du og skal fjerne gammelt tapet fra dine vægge? Læs denne guide, hvor vi både beskriver proceduren samt hvilket værktøj du skal bruge. Det kan være du har overtaget en bolig, hvor der sidder flere lag af gammelt tapet eller måske trænger du bare til forandring. Ofte kan man faktisk tapetsere oven på det gamle tapet, det kræver dog at tapetet sidder godt fast, at overfladen er af papir og at overfladen er jævn. Uanset hvorfor du skal have fjernet tapet, kan du læse denne s..
Blomstret tapet
  Blomstret Tapet   Indholdsfortegnelse:  Tapet er populært Beklæd væggen med et mønster Blomstret tapet - en moderne klassiker  Leg med mulighederne    Tapet er populært  Flere og flere vælger at pifte indretningen op med tapet, da det kan være med til at ændre udtrykket i et rum, få små rum til at synes større, understrege ens personlige stil og være en super god kontrast til et meget lyst rum. Tapet kan bruges i mange forskellige sammenhænge og kan både ..
Mønstret tapet
  Tosset med tapet   Det er en dansk tradition at gøre meget ud af vores hjem, når det kommer til indretningen. Mange familier bruger meget tid i hjemmet, og derfor er det vigtigt, at vi også føler os hjemme i vores indretning. En af de mest populære måder, hvorpå man kan sætte sit eget præg på indretningen er med tapeter. Tapet er enestående til at skabe stemning i boligen, og det kan gøre noget ved et rum, som hverken maling eller møbler kan.     Mønstret tapet Tape..
Opsætning og valg af savsmuldstapet
  Hvorfor skal man vælge savsmuldstapet?   Savsmuldstapet er specielt fremstillet til overmaling, og kan anvendes som beklædning på beton, puds, gipsplader mm. Savsmuldstapet er nok en af de mest velkendte og foretrukne former for tapet og er derfor at finde i rigtig mange danske hjem. Grunden til, at savsmuldstapet er en god løsning, skyldes at: Det er nemt at arbejde med Det er nemt at male over, og man kan derfor ændre farven på væggen jævnligt Det er en god løsning, hvis væggen er i dårlig stand Tape..
Se hvordan tapet kan ændre dine rum
  Se hvordan tapet kan ændre dine rum Det kan være svært at forestille sig, hvordan et rum vil se ud, hvis man maler en væg eller to - eller sætter tapet op. Designer Lisbet Gertz tilbyder vejledning og sparring, hvis du har brug for hjælp til at indrette dit hjem med farver og mønstre. I de følgende eksempler vises, hvordan maling og tapet kan ændre stil og stemning i et rum.   Indholdsfortegnelse:  Funktionel æstetik  Kontrast og stemning  Lille tapetflade - fin virkning  Farve og udsmyk..