Hurtig levering

  Fri fragt over 499,-

Andre Produkter

Her finder du alt det du skal bruge til at sætte dit nye tapet op! Vi forhandler selvfølgelig alt lige fra lim og tapetklister til klisterkoste af højeste kvalitet.

I denne kategori finder du også de produkter der er med til at gøre din indretning mere spændende. Vi har fx et væld af forskellige folier, der kan hjælpe til at gøre dine kedelige overflader lidt sjovere. Alt lige fra din gamle reol til din nye telefon kan få et nyt og anderledes udtryk med vores selvklæbende folie. Det er mildest talt kun fantasien der sætter grænsen! Det er det også med vores puder og wallstickers. Vores puder fra Patrice Murciano kan indgå som et element i din unikke indretning og vores wallstickers kan fx fungere som dekorativ indretning på børneværelset. 

Vi har også kvalitets kalktusser fra Securit, der kan bruges på diverse blanke overflader og være en hjælp til planlægningen i dagligdagen.    

Tavle & Whiteboard
Tusser
Wallstickers
Lim & Tilbehør

  • ,- kr. - ,- kr.
Fragt/Shipping Billede er på vej

Fragt/Shipping

250,- kr.

Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

Tapetsering og tilbehør

Hvis du skal til at tapetsere, er der naturligvis noget tilbehør du skal bruge. I klart de fleste tilfælde skal du bruge tapetklister til formålet. Du vil højst sandsynlig også skulle bruge en hobbykniv eller en saks og en tommestok til at måle op. Alt sammen har vi hos Tapethuset. har du aldrig før prøvet at tapetsere på egen hånd, eller er du bare i tvivl om hvordan det skal gøres, kan du læse vores guide om tapetsering. Her finder du vejledning til hvordan du tapetserer på forskellige overflader og bliver taget igennem fremgangsmåden for korrekt tapetsering. 

Stadig i tvivl om hvilket tapet?

Har du stadig ikke fundet ud af hvilket tapet, du skal have op på væggen, så kan du se vores store udvalg af tapet her! Hvis du ikke kender forskel på de forskellige typer af tapet, så kan du se vores guide om tapet. Det er også altid muligt at besøge os i vores showroom i Aarhus Nord. Vi er altid parate til at vejlede dig uanset om du skal vælge dit nye tapet, har spørgsmål til tapetseringen, eller har andre spørgsmål.